Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Нападна ме гларус....

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Авео написа:
    ......- ВАРНЕНКИ са с най-големите бюстове в цяла България...приблизително изчислено, 85% от варненките, които съм виждал, ходят леко приведени........няма майтап, абсолютно сериозен съм......
    Малиии, аз петък, събота и неделя съм във Варна на гости на приятел. Ще поплакна очи значи, а дано и ръце да напълня... :D
    M-Benz E 250 TD 150hp
    M-Benz 200d 75 hp
    Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили

Коментар

soulkeeper написа:
      комарите в Свищов а те са "големи като вребчета и хапят като вълци"...
      И като кацне на дувара кучето се скъсва да ги лае... А ако мислиш, че само там са такива... Я се поразходи по Южия парк покрай реката е как са е такова времето горещо денем и хладно нощем...

Коментар

bubachko написа:
        soulkeeper написа:
        комарите в Свищов а те са "големи като вребчета и хапят като вълци"...
        И като кацне на дувара кучето се скъсва да ги лае... А ако мислиш, че само там са такива... Я се поразходи по Южия парк покрай реката е как са е такова времето горещо денем и хладно нощем...
        В Южния парк, че има комарЕ по река и блатата е така ама иначе си е добре. Блока ми е на 30 метра от реката ама като си сложа еква смърдялка и ги няма. А в Русе като бях в казармата не е иститина кви бяхя. Двама ти вдигат одеалото и третия те боксира.В Несебър съм гледал как гларус напада германка която държи в едната ръка чинийка с цаца. Докато не излапа всичко гадта не се дръпна, а онаа германка само пищеше.
        Темпра 1,6 i.e. 1994г. 853C1000 LPG
        Някога в миналото караше Фиат 127 1983г. 127A6.054
        Совалката средно на LPG
        Отишъл в затвора, попаднал на хора и станал човек

Коментар

......ще падна от смях че точно в моята тема, разговора премина в обсъждане на комарите.....фирмата, в която работя се занимава точно с това.......за съжаление обаче, нямаме никаква представа как се "свалят" летящи гларуси......

Коментар

Re: и това да е живот

kluchar написа:
            представяш ли си хората пък колко са крадливи като птиците ти взимат яденето от раката :D
            Кво общо имат хората с птиците
            ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

Re: и това да е живот

Grisha написа:
              kluchar написа:
              представяш ли си хората пък колко са крадливи като птиците ти взимат яденето от раката :D
              Кво общо имат хората с птиците
              Я да ключаря да напише "За хората и птиците"! :D
              VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
              VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
              VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
              VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
              Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Авео написа:
                ......ще падна от смях че точно в моята тема, разговора премина в обсъждане на комарите.....фирмата, в която работя се занимава точно с това.......за съжаление обаче, нямаме никаква представа как се "свалят" летящи гларуси......
                Гларусите с въздушна пушка с оптика предполагам, че може да се свали някой
                Темпра 1,6 i.e. 1994г. 853C1000 LPG
                Някога в миналото караше Фиат 127 1983г. 127A6.054
                Совалката средно на LPG
                Отишъл в затвора, попаднал на хора и станал човек

Коментар

Заради рогчето ще е, да знаеш
                  In Tipo Veritas

Фиат Типо 1.6 DOHC
                  Фиат Стило 1.6

Коментар

rinsuind написа:
                    Ба, Явката ку не се е бръснал 3-4 дена може и заради брадата да е!
                    SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Nino написа:
                      rinsuind написа:
                      Ба, Явката ку не се е бръснал 3-4 дена може и заради брадата да е!
                      ....кУе бе...нещо не мога ви фана мисълта....

Коментар

Гларусите сега гледат малките и затова са така настървени. Само да не дава господ да си помислят, че закачаш малките им. Те тогава стават като изтребители (като браво-та с двулитров двигател с 20 клапана). Иначе стават за хапване, но месото смърди на развалена риба и не е приятно.

Коментар

Един път се простих с един хубав дюнер - цял ден нищо не бях ял, накрая си взех дюнера и тъкмо ще започвам да ям и един пернат демон ми връхлетя и отнесе почти целия.

Коментар

Гадините четат форума. Днеска излизам следобедта и какво да видя - тварта ми надиагоналила колата.
                            Пунто SX 55 '95 Метан

Коментар

Fiat 127 написа:
                              В Южния парк, че има комарЕ по река и блатата е така ама иначе си е добре. Блока ми е на 30 метра от реката ама като си сложа еква смърдялка и ги няма. А в Русе като бях в казармата не е иститина кви бяхя. Двама ти вдигат одеалото и третия те боксира.В Несебър съм гледал как гларус напада германка която държи в едната ръка чинийка с цаца. Докато не излапа всичко гадта не се дръпна, а онаа германка само пищеше.
                              я издаи тайната какво слагаш че се отърваш от тази гад
                              FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

Чакайте и аз да разкажа. Като бях на общежитята във Варна нямахме хладилник и редовно ни крадяха манджичките. Доста често цяли торби. Рекорда им беше торба с почти цял хляб, Лионска наденичка и кутийка с руска салата. Обаче ена сутрин на балкона така се тропаше, че си изкарахме ангелите. Излизаме на балкона и гледаме едно гларусче така се беше омотало в едно пликче и се беше зеклещило, че щеше само да се гътне. Със сквартиранта го освободихме а то на отлитане НАЙ-НАГЛО СИ ВЗЕ ПЛИКА С ХЛЯБА. Неблагодарно животно Yellow_Flash_Colorz_PDT_39

Коментар

Working...
                                X