Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Нападна ме гларус....

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Нападна ме гларус....

....хора, още съм в шок... .....нямам думи.........просто не мога да повярвам.........току що слязох до баничарницата под офиса, за да си взема бозичка с бутер-рогче.......рогчето е едно такова продълговато....увих си го в хартииката и може би на второто отхапване, върху мен от нищото се стовари един.....ГЛАРУС... ....изненада ме зад гърба, плясна ми шамар с крилото си, одра ми ръката и ми отмъкна към три-четири отхапвания от рогчето....и ми изкара ангелите......ква е тая гад бе....... ...кво е това чудо.....ква е тая крадлива биологична единица.......оня ден ни разбиха офиса, днес ми крадат рогчето....мале де се заврях....... ..........между другото винаги съм гледал на гларусите като на романтично вечерно - крайморско утешение след дългия и натоварен ден..........но явно "совите не са това, което са"...........не бях чувал до сега за такива случаи в криминалните хроники....УЖАС......

и това да е живот

представяш ли си хората пък колко са крадливи като птиците ти взимат яденето от раката :D
    КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
    Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
    http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Колега Авео, ти май се беше премстил във Варна от София или обратното или нещо такова...Има го този момент. Аз съм от Бургас и сам наблюдавал многократно такива атаки Преди време като живеех в Бургас бях забелязал, че се случва през някакъв кратък период от време (нямам и идея за цикличност и причина) стават изключително агресивни и даже сам виждал да нападат хора.. дори и да не носят храна, кръжат над тях и се спускат, като принуждават хорицата да залягат ниско и да се крият...

Коментар

и аз да се оплача - във вторник през деня на паркинга два или повече такива гларуса така се бяха изкъкали на Синята птица...... вечерта като се прибрах се къпахме с нея... и вчера на обяд в почивката правих профилактика - ниво на антифриз, масло, течност за чистачки.... тъкмо свърших процедуата и си приказвам с една мома отстрани и - пак - осрана по диагонал откай-докрай от тези гадни същества...каква романтика!!! гад мръсна... като студенти във варна, в общежитията на брегалница бяхме на парно и всичко дето можеше да се развали зимата - на тенекията на прозореца. обаче гадюхите се бяха научили и на един колега му бяха отнесли луканката...
        Fiat Punto 1.1-Синята птица
        Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
        Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Хичкок... А?
          VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
          VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
          VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
          VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
          Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
            Хичкок... А?
            Той сигурно е бил на море в България прди да направи филма

Коментар

Re: Нападна ме гларус....

Авео написа:
              ...между другото винаги съм гледал на гларусите като на романтично вечерно - крайморско утешение след дългия и натоварен ден..........но явно "совите не са това, което са"......
              Във всяко племе си има мърша! :D
              ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
              // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

....тая гад ме е дебнела явно от дни....горе-доло по едно и също време отивам до закусвалнята.....изработила си е стратегия и още от сутринта с паркирането на колата съм бил поставен под наблюдение...хммммммм.........но определено вече ми е смешно, за разлика от преди малко.....

Коментар

Еми такива са варненци , кой квото може гепи.......а на плажа....малиииии не мож разбра гларус ли е било мургав събрат ли е, пък като тръгне човек да се прибира към колата си и винаги се чуди дали птицата Ру не е вдигнала колата.........То сега по черноморието започват да се събират всякакви гларуси и други прибрани гадини
                  СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
                  бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
                  сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
                  ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

Еволюцията си казва тежката дума... Гларусите стават грабливи... На майка ми един й се изходи на току - що оформената прическа преди няколко години... ... страшно се уплаши жената, доста тежко беше... :D :D :D
                    M-Benz E 250 TD 150hp
                    M-Benz 200d 75 hp
                    Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили

Коментар

Глааааад...Най-вероятно защото сега малки гледат. И то малки дето поотраснаха май и са в периода "голям съм ама не мога да летя, храни ме..".Аз един ден вървя по улицата и чувам ’хруп хруп хруп’ иззад една кола. Надниквам и какво да видя - котка гризе варена царевица. Изгледа ме полузасрамено и тъжно продължи да си гризка горкото.А иначе за гларусите, варненеца можеш да го познаеш по това че като върви по улицата едното му око винаги в небето да следи за изтребители.
                      Пунто SX 55 '95 Метан

Коментар

...понеже ми стана съвестно, че от както съм във Варна визирам непрекъснато все негативни неща, бих казал и нещо положително, което ми направи впечатление още в началото.......това е напълно сериозно, не се лигавя и не преувеличавам...:......- ВАРНЕНКИ са с най-големите бюстове в цяла България...приблизително изчислено, 85% от варненките, които съм виждал, ходят леко приведени........няма майтап, абсолютно сериозен съм......

Коментар

Те тези гларуси нахални като комарите в Свищов а те са "големи като вребчета и хапят като вълци".Като мине газката да напръска против тях половин час по -късно идват два пъти повече и ни го връщат.Така ме гониха като бях 1 курс че си нямате представа :D
                          FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

Re: Нападна ме гларус....

Авео написа:
                            ............. гледал на гларусите като на романтично вечерно - крайморско утешение .......
                            ....като стана дума.....всъщност аз въобще нямам идея дали е възможно......тия дзверове дали стават за "романтична - крайбрежна вечеря"......

Коментар

Не стават за ядене. Иначе мургавите братя да са ги опукали . Много им смърди месото съм чувал.
                              Пунто SX 55 '95 Метан

Коментар

Working...
                              X