Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

айдееееееее пак се прочухме....

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

айдееееееее пак се прочухме....

не помня дали съм казвал - работя в Община Несебър... снощи са гръмнали шефа - Митьо Янков... стаята ми е точно срещу неговата.... едвам дойдох на работа от полиция... на входа на общината, на етажа пред стаята, малко остана и да ме пребъркват... кво вардят??? той човека си замина.... добър или лош.... беше доста противоречива личност, ама нищо лошо за него не мога да кажа... тая държава не отива на добре... може Митьо Янков да е всякъкъв, ама все пак беше председател на Общинския съвет в Несебър....
    Fiat Punto 1.1-Синята птица
    Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
    Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Нека се трепят тия тарикати ама не разбрах защо темата която пуснах аз е в папка Премахнати!Някой да има идея и обяснение защо?
    now. BMW E39 523i '98 170hp
    ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
    ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

dimmX написа:
      ...ама не разбрах защо темата която пуснах аз е в папка Премахнати!Някой да има идея и обяснение защо...
      Аз я пратих там защото двете теми се дубликаха - обяснил съм го и в самата тема, като съм помолил и за разбиране. Оставих на теб да пуснеш линка и тук.
      VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
      VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
      VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
      VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
      Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Абе и на него не му е чиста работата. Гледам сутринта по ТВ бил е съдружник и с Г.Илиев и с Митьо Очите... Не е чист. Още повече, казаха че основните му интереси били в хотелиерството, а всички знаем че там играят едни други неща .. май ...

Коментар

Май имаме дъбул на сцената с кмета на Елин Пелин. Добър човечец, но не иска да има частно голф игрище на общинска земя.Тук ситуацията е съща.

Коментар

Най добре ще е за държавата всеки ден да има по двама трима такива убити отколкото по пътищата от катастрофи :D На мен просто така ми изнася .Може и да са свръх честни може и стотинка незаконно да са взели по техните приказки но там им е мястото при Илия Павлов и сие.
            Фиат Панда 1.2 2006година
            Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Working...
            X