Приех на сърце проблема ти и ето ти телефоните на мой колега само че в кв Левски. УЛица Поп Грую 73. Людмил. Телефони :946 89 80 и 0888 25 62 96 Ако го занесеш казваш това е телевизора за който е говорил Иван Коцев от Ловеч . Имай в предвид че утре и той след обед отива на Рибарица и чак в понеделник ще отвори . Така че или до довечера или утре до обед би го намерил .
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Техническа помощ за телевизор София '82?
Collapse
X
-
Много благодаря на колегата коцев за помощта с намирането на техник Всъщност работата е малко по-друга. Този телевизор въобще не ми трябва и мисля, че не си заслужава да го давам на техник. Идеята ми беше ако мога по някакъв начин аз да си го оправя, защото се интересувам от такива неща, а и ще ми е много приятно да знам, че сам съм си го оправил (е, с малко помощ от тук-там, разбира се ). Дори и да бъде оправен, пак ще си бъде захвърлен в същия този ъгъл на стаята. Идеята е ей така за спорта Но щом е толкова сложно, ще насоча усилията си към нещо по-лесно. Все пак от някъде трябва да се започне.ПП. Искам да благодаря и за линковете към форумите на eshop.bg и nbs-set.com. Прегледах ги и са доста интересни (е, доста неща не разбирам, но все пак ми е интересно)
Коментар
-
За съжаление на схемата не открих С78 кондензатор. Да не е С708 ??? Едно ще те помоля както казах на шасито при включване може да попадне и фазата . Затова непременно с фазомер мери на шасито . Ако ти покаже че свети то обърни щепсела на телевизора дето го вкарваш в контакта . Дано ме разбираш просто вадиш щепсела от контакта и го включваш но обратно и тогава вече няма да имаш фаза по шасито . Също виж че буксата на антената е отделена от шасито именно заради това нещо . да не я включиш антената направо към тунера щото ще стане едно мазало голямо .
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар