Както вече казах, скинът е велик, но открих едно дребно проблемче - когато влизам с потребителско име и парола от горния панел, при повторно влизане трябва отново да се логвам
Влади, както казва човека от аватара ти в един мой любим филм - ю, ю, ю гуд бравос момчета!!! сега остава да свикнем с новия скин.... щото аз получих уплах сабахлянта.... предупреждавайте, има хора със слаби нерви и крехки сърца....
Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Евала, много е гот, но имам малка забележка. Малко трудно се четат вишневите надписи на кафеникавия фон и това това черно-сиво на същия фон.Не го казвам като упрек.
Ex: Fiat Tipo 1.4 карб. с АГУ
Fiat Marea Weekend 1.9 JTD, 2000 г.-много вярна и послушна беше
Citroen Xsara Picasso 1.6 16V, 109 HP, 2007 с ГИ-
Аууууууу, как се изкефих тая сутрин като видях новия скин!!!!!!!!!!!!!!Най добрия от всички по автомобилните форуми в които съм влизал!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Поздравления за отличната работа!Дайте и ние редовите потребители да се включим с по некои лев.... няма само старейшините да се харчат... Готов съм още днес да преведа неголяма сума - 10-15кинта за форума, а мога и всеки месец по толкова да отделям...Само една молба - може лии както на стария скин и отдолу да има кинкове към категориите че сега трабва да се превъта до горе за да се върнеш в категорията...
Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
скина е евала страхотен ама бива ли подбно ограничение на скорстта да му се невиди 50 км ,баси не може ли поне разрешената скорост на магистрала да използваме а иначе това километраж на москвич или жигула е ????
Коментар