Колеги, моля ви да ми намерите филма "Кей Пакс" - "К-Pax" в ДВД формат (намирам го в Арената, но не може да се изтегли)Бях си го записъл преди време и днес реших да го гледам и посредата на филма се прецака диска и сега съм бесен, искам да го догледам, защото филма си заслужава Моля ви, помогнете :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Молба за филм?
Collapse
X
-
peho написа:А опита ли с някоя програмка,която чете от повредени дискове,да си го свалиш на компютъра.BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
msotiroff написа:Има го тук. Направи си регистрация и го изтегли. Ако имаш някакви проблеми ще ти го дръпнаBMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
Коментар
-
blagun написа:msotiroff написа:Има го тук. Направи си регистрация и го изтегли. Ако имаш някакви проблеми ще ти го дръпна
Коментар
-
Fiat 127 написа:blagun написа:msotiroff написа:Има го тук. Направи си регистрация и го изтегли. Ако имаш някакви проблеми ще ти го дръпнаBMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
Коментар
-
msotiroff написа:blagun написа:msotiroff написа:Има го тук. Направи си регистрация и го изтегли. Ако имаш някакви проблеми ще ти го дръпнаBMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
Коментар
-
Няма проблем, ще го сваля и ще го запиша на ДВД - ако дойдеш в неделя ще ти го дам.Единствено двд-тата не са ми хубави - Optical Storage са, ама изпаднаха без пари отедна далавера та сега имам доста.Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар