Здравейте на всички!Имам една портретна снимка снимана с телефон но не е много контрастна!Има ли вариант чрез някоя програма или нещо с което да може да се коригира?Снимката е черно бяла!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Tърся помощ от колега фотограф?
Collapse
X
-
http://google.picasa.com/С тази програма си оправям мойте снимки, които са с лош контраст...и съм доволен!Lancia Lybra 2,4JTD '03
Фиат Браво 1.9TD75 '97
Фиат Брава 1.4 Бензин и Метан '97 -ex
Фиат Купе 1.8 Бензин '97 - ex
Коментар
-
.....нищо нестава ,несе занимаваи. То тва което го няма, няма от къде да го измислиш! Можеш само да промениш цветова гама ,яркост и контраст но не и да добавиш "матерял" в снимката. Купи си фотоапарат и не надценяваи телефона си, тои е за говорене не за снимкиПравило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
Slavi_Lancia написа:.....нищо нестава ,несе занимаваи. То тва което го няма, няма от къде да го измислиш! Можеш само да промениш цветова гама ,яркост и контраст но не и да добавиш "матерял" в снимката. Купи си фотоапарат и не надценяваи телефона си, тои е за говорене не за снимки
Коментар
-
Walker написа:Дай снимката! Самата снимка цветна ли трябва да бъде на края или?Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
Що не вярвате на Слави Ланчата, от години работи като професионален фотограф в Пловдив. Ако той не може, не зная кой друг може да помогне. Как си Славе? Колко ти гори Бравото? Сложих на Бравата газ и на градско София ми дава 12-13! Ама по документи на колата е 11.3л/100км бензин, дали щего сваля още малко или? Айде със здраве. ПламенФиат Брава 1.6 16в 103 к.с.
Fiat Punto 2 1.9 JTD 80 h.p.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар