Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Tърся помощ от колега фотограф?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Tърся помощ от колега фотограф?

Здравейте на всички!Имам една портретна снимка снимана с телефон но не е много контрастна!Има ли вариант чрез някоя програма или нещо с което да може да се коригира?Снимката е черно бяла!

Някой майстор на фотошопа може и да направи нещо но ако снимката е некачествена - не се надявай на чудеса ...

Коментар

Пусни линк или я прати, да видим какво може да се направи.
      Ex Fiat 126P
      Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
      Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
      Alfa Romeo 147 1.6 TS
      Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

http://google.picasa.com/С тази програма си оправям мойте снимки, които са с лош контраст...и съм доволен!
        Lancia Lybra 2,4JTD '03
        Фиат Браво 1.9TD75 '97
        Фиат Брава 1.4 Бензин и Метан '97 -ex
        Фиат Купе 1.8 Бензин '97 - ex

Коментар

.....нищо нестава ,несе занимаваи. То тва което го няма, няма от къде да го измислиш! Можеш само да промениш цветова гама ,яркост и контраст но не и да добавиш "матерял" в снимката. Купи си фотоапарат и не надценяваи телефона си, тои е за говорене не за снимки
          Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
          Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
          Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

Стига да е с прилична резолюция, много неща могат да се направят!
            Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Slavi_Lancia написа:
              .....нищо нестава ,несе занимаваи. То тва което го няма, няма от къде да го измислиш! Можеш само да промениш цветова гама ,яркост и контраст но не и да добавиш "матерял" в снимката. Купи си фотоапарат и не надценяваи телефона си, тои е за говорене не за снимки
              апарат си имам... снимал съм снимката с телефон просто за да я поглеждам от време на време а снимката ми изчезна,не е каприз или прищявка става въпрос за снимка която да бъде сложена на надгробна плоча!С пикасата съм пробвал преди да пиша и нямаше кой знае какъв ефект!За това потърсих професионален съвет! телефона е нокиа 6230 за кои знае каква резолюция не може да говорим но и размера на снимката няма да бъде голям!

Коментар

Дай снимката! Самата снимка цветна ли трябва да бъде на края или?
                >Keep Walking<

Коментар

Walker написа:
                  Дай снимката! Самата снимка цветна ли трябва да бъде на края или?
                  "Здравейте на всички!Имам една портретна снимка снимана с телефон но не е много контрастна!Има ли вариант чрез някоя програма или нещо с което да може да се коригира?Снимката е черно бяла!"
                  Ex Fiat 126P
                  Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
                  Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
                  Alfa Romeo 147 1.6 TS
                  Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

Хмм... не знаех, че може да има цифрови апарати(gsm-ми), които да снимат черно бяло :P Реших, че е искал да каже, че на края трябва да е черно бяла. Иначе с фотошоп може да си я пооправи, но ако няма много опит по-добре да ми я прати и да му помогна.
                    >Keep Walking<

Коментар

Що не вярвате на Слави Ланчата, от години работи като професионален фотограф в Пловдив. Ако той не може, не зная кой друг може да помогне. Как си Славе? Колко ти гори Бравото? Сложих на Бравата газ и на градско София ми дава 12-13! Ама по документи на колата е 11.3л/100км бензин, дали щего сваля още малко или? Айде със здраве. Пламен
                      Фиат Брава 1.6 16в 103 к.с.
                      Fiat Punto 2 1.9 JTD 80 h.p.

Коментар

Working...
                      X