Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Айде почна се. Да му мислят длъжниците !!!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

georgid написа:
    .........Дано сега като почнат да събират всички глоби да оправят пътищата
    Мечтай си.... По-скоро за бензин ще отидат. Та да могат повече патрулки да за се крият из храсталаците и да те дебнат!
    Настоящата - Ford Focus ST
    Бившата - Bravo GT - мъничко, черничко, тук - там стъпва ...
    Франкенщайн - R.I.P.
    Fiat Ducato Heku Wohnmobill 530 '87 - НАБОРЪТ

Коментар

Тва с дебнеето в храстите постепенно ще изчезне.На повече коли взеха да им слагат камери които те цъкват ако караш с превишена
      A3 1.9TDI 131к.с помпа-дюза 2002г 6 скорости 5 ВРАТИ вече 160+к.с
      Punto Sporting 1.9JTD 2003
      ex. Fiat Marea TD100 1998

Коментар

И после оня в КАТ като ти пусне филмчето пита "кво правиме сега, пишеме или..."
        Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
        Fiat Linea 1.3 Multijet'08
        Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
        http://forum.fiat-bg.org

Коментар

Уверявам те че никой нищо няма да те пита направо ще ти пратят честитка по пощата със снимка на която ще ти лъщят само зъбите

Коментар

georgid написа:
            Тва с дебнеето в храстите постепенно ще изчезне.На повече коли взеха да им слагат камери които те цъкват ако караш с превишена
            Почнаха много повече да се залагат от преди куките,съмнява ме да стане така
            ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

georgid написа:
              Уверявам те че никой нищо няма да те пита направо ще ти пратят честитка по пощата със снимка на която ще ти лъщят само зъбите
              Абсолютно не си прав.Пратиха ми призовка - явете се в КАТ, стая .... не помня коя.Като отидох се разигра описаната случка.
              Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
              Fiat Linea 1.3 Multijet'08
              Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
              http://forum.fiat-bg.org

Коментар

zgabrovski написа:
                georgid написа:
                Абсолютно не си прав.Пратиха ми призовка - явете се в КАТ, стая .... не помня коя.Като отидох се разигра описаната случка.
                Дааааа... Живеем в България все пак...
                VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Ами колеги прави сте.Пуснаха тука в Бургас коли с камери и мислех че ще стане като в Англия,но явно бай Ганьо пак е намерил начин да муфти.В Англия пращат снимки на адрес и на снимката има дата час и всичко необходимо,никой не те вика никой не те пита.Колега габровски то си е твоя работа какво си направил,но аз ако бях щях да си пусна гсм на запис и щях да го запиша.Докато ги оставяте да ви дерат ще ви дерат!

Коментар

Аз в Англия съм правил стотици нарушения, но със служебен автомобил . Иначе катаджии няма, само камери и после - честитка вкъщи.А някой знае ли дали нощния запис на камерите в центъра се гледа? Нядявам се да се преглежда само ако има ПТП-та. Книжката ми е чиста и не обичам да правя нарушения, обаче една нощ минах на червено на Опълченска и новия булевард... от тогава ми е едно такова терсенееее
                    M-Benz E 250 TD 150hp
                    M-Benz 200d 75 hp
                    Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили

Коментар

Кой е "новия булевард"? Ако е Тодор Александров - там няма камери.
                      Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...

Коментар

vesko написа:
                        Кой е "новия булевард"? Ако е Тодор Александров - там няма камери.
                        Да, Опълченска и Т.Александров... Как няма ?! Сигурен ли си ???
                        M-Benz E 250 TD 150hp
                        M-Benz 200d 75 hp
                        Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили

Коментар

Отцепете темата защото много офф отиваме!Има един продукт против камери.http://www.photoblocker.com/www/index.htmlХайде да направим една масова поръчка!
                          ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
                          // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Аз до колкото разбрах туй нещо прави невъзможна снимката. От светкавицата. Докато при нас се прожектира като на филм и няма светкавици така че ще е неприложимо

Коментар

GTipo написа:
                              А ако акта е твой а колата е на баба ти? Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
                              А пък аз като имам на мое име само колицата... а и не съм си в София? Някакви идеи?! И във връзка с това:
                              Имущество се взима съобразно стойността на задълженията.
                              какво ще ми вземат, топката на скоростния лост? Или резервната гума? Или ще посегнат на нещо в нас, което е на майка ми или на брат ми, след което те ще заведат дело срещу държавата, за неправомерно изземване на имущество, тъй като аз съм отдавна минал 18 години и мапрактика нямам нищо общо с родители и брата... Ми аз ако съм заминал за джунглите на Амазонка и ще се върна след 10 месеца, маика ми без миксер ли да седи?! Ако някой доиде и ви каже: "Ти знаеш ли, че едикойси много твой човек ни дължи пари?", ще му се изсмеете и кажете "Незнам, опра’ай се...", нали?Не го приемайте като заяждане, ма пак някаква недомислица ми се струва че има...

Коментар

Няма да ти вземат топката на скоростния лост. На няколко други места вече давахме линк с колегите какво става. Значи ти имаш например актове за 300 лв. Идват, взимат ти колата и я слагат на паркинг. 3 месеца като не си платиш задълженията се обявява търг от вещи на такива длъжници. На търга твоята кола се продава за 2500 лв. Взимат си 300 лв + разходи за репатриране+ някакви разходи за търга (които вярвай ми ще са раздути до неузнаваемост) и ти връщат 2 бона. Ако те устройва ... Илипък имаш акт за паркиране на стойност 20 лв. Сега мисля че няма да ти вземат колата ама виж ако имаш ДВД ... улетело е. Ама ти пък като имаш само колата на твое име познай кой ще улети ...

Коментар

Working...
                                X