Paparac написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Айде почна се. Да му мислят длъжниците !!!
Collapse
X
-
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
-
donnna написа:като кажете - дупки по пътищата.... не че няма....в разстояние на 2 месеца съм ходил до пловдив, котел, русе... всеки ден съм на пътя... дупки има.. до моето село пътя е като след бомбандировки в ирак... ама главните пътища са добре... онзи ден ходих до котел... прохода петолъчката - котел - омуртаг такъв асфалт са му направили / още малко имат да довършват /, че е като самолетна писта... а по темата - всеки в тази държава трябва да се научи да си плаща гяволъците!!!!!!!!Настоящата - Ford Focus ST
Бившата - Bravo GT - мъничко, черничко, тук - там стъпва ...
Франкенщайн - R.I.P.
Fiat Ducato Heku Wohnmobill 530 '87 - НАБОРЪТ
Коментар
-
megamuscle написа:Явно не си чел какво съм написал точно. Проблема е, че в Англия като си платиш парите отиват кадето трябва. А тука като си платиш дуржавата прибира парите и после пак се чува едно и също: "Няма пари за ремонти". Питате се къде са парите. Ами на сигурно място в сметката на някое шефче. Ето това е проблема.A3 1.9TDI 131к.с помпа-дюза 2002г 6 скорости 5 ВРАТИ вече 160+к.с
Punto Sporting 1.9JTD 2003
ex. Fiat Marea TD100 1998
Коментар
-
bubachko
kiro_of_the_day написа:п.п. Забележете обаче, че разрешение се иска САМО за жилище!!!
Коментар
-
Николай Ботев: Периодично поглеждаме към малките длъжници, за да не си мислят, че остават ненаказани 09 май 2007 | 11:37 | Агенция "Фокус" Николай Ботев, директор на Агенцията за държавни вземания в Пловдив, пред АгенцияA3 1.9TDI 131к.с помпа-дюза 2002г 6 скорости 5 ВРАТИ вече 160+к.с
Punto Sporting 1.9JTD 2003
ex. Fiat Marea TD100 1998
Коментар
-
The_Wicker_Man написа:Което ще рече, че ако сега някой хитрец реши да си прехвърли колата на баба си примерно (която дори няма книжка) за да могат да му я вземат от него, ще удари на камък защото колата вече му е запорирана.Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
Аз до колкото разбрах, като ти дойдат на вратата, не можеш да платиш на място. Подписваш някаква декларация в която се задължаваш да платиш в няколко дневен срок. Ако пак не платиш вече е късно. Иначе колега мисле, че ще те устрои повече да платиш по банков път. Порови се в нет-а и трябва да намериш сметка на КАТ. Така ще ти е 1000 пъти по лесно мисля
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар