Разгеле почна се. Време беше. Аз съм доволен от тази мярка защото така се надявам да намалеят кретенийте по улиците. Има хора които си карат без книжки и като им пишат актовете не им пука защото не ги плащат, а като нямат точки (нямат книжки) просто няма какво да им вземат. Сега да им събират колите и да се миряса с тия кретений по улиците.http://dnes.dir.bg/2007/05/07/news1649878.html
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Айде почна се. Да му мислят длъжниците !!!
Collapse
X
-
Sven написа:Хах да ме хванат за у** . Никой не може да влиза за такива неща в дома на някой без негово съгласие. И пет лева да са няма да ги дам на тия мизерници, единственото което могат е да отнемат книжката, но тогава бих цакал .!.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
megamuscle написа:Кажете къде се плащат актовете да ходя да си ги палтя. В КАТ ли трябва или някъде другаде?VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Е те уж тия по големите се занимават с тях. Ама УЖ. Иначе събират ги. Преди празниците даваха за Варна как събират и такива отворковци дето няма да си плащат си плащат като поп-ове И колегата който каза, че без негово разрешение никъде не могат да влизат, много се лъже. Закона е така направен че и без да искаш, пак могат да влезнат и да си изнесат каквото поискат от вас. Освен това колата не вярвам да си я държиш в апартамента. Идва паяка взима ти я и айдеее. Така трябва. Лека полека. И ако процент от тия неща отива в КАТ за да купят камери ще е идеално. Само за миналата година, четох някъде, че КАТ имат 94 МИЛИОНА лева несъбрани актове. И за 13-ти заплати и за 13 пенсий ще има без да се бърка в бюджета.
Коментар
-
Имущество се взима съобразно стойността на задълженията. Процедурата се провежда от съдия-изпълнител и може да се прилага за всякакви видове вземания на държавата, просто досега не са преследвали неплатените актове. Радвам се, че започват да го правят, защото масово се шири мнението "яз че си праим квот си щем, па че им платим на кукуво лето"Не знам дали знаете, но "не знам" се пише отделно!
Fiat Punto 1.2 SX 2000 г.
Коментар
-
До сега съм си плащал всички актове, които м/у другото са 2 :1.Карана с +50км/ч много ме изпънаха тогава не помня колко лева бяха ама 16 точки ми взеха2.Без колан и управляване на автомобила с включени допълнителни светлини/халогени/ без наличие на лоши атмосферни условия.Платих си ги като ми излязаха актовете и двата.Жал ме беше само за точките че ако ми вземат книжката ще улекна много за нова,при положение че имам всички категории до Д.Сега съм с пълен брой точки.Дано сега като почнат да събират всички глоби да оправят пътищатаA3 1.9TDI 131к.с помпа-дюза 2002г 6 скорости 5 ВРАТИ вече 160+к.с
Punto Sporting 1.9JTD 2003
ex. Fiat Marea TD100 1998
Коментар
-
Има списък от вещи така наречен "Вещи от първа необходимост" които не могат да ти вземат в повечето от случайте. Това са ТВ, Печка, Хладилник. За всичко останало обаче няма да им мигне окото да ти го вземат. И не разбирам защо колегата недуомява как ще му вземат ТВ затова че е паркирал неправилно (примерно, както той каза не дължи нищо). Дали си паркирал или си минал на червено, или си изхвърлил боклук на пътя, санкцията си е санкция. Тя има превантивен характер и затова тези нарушения се наричат нарушения а не престъпления. Ти като не си платиш дори и 20 лв глоба за паркиране, къде е превенцията ? Защото не вярвам да не можеш да платиш 20 лв цяла година. Това се прави целенасочено. И затова съм ЗА да ти вземат примерно ДВД за 200 лв затова че цяла година не си платил АКТ за 20 лв примерно. Ми то бензина е 2 лв литъра. Ако си толкоз примерен водач, няма да се возиш една седмица и ще си платиш акт-а. Ама всичко се прави целенасочено. Затова не се плащат и затова кретените по пътя са толкова много.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар