коцев написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Неприятен инцидент на омв бояна!
Collapse
X
-
сетих се за кое е това добре вървеше какво си му правил КИКИ по мотора.Аз много исках да ги засечем моето и това ама ето какво стана.. Много кофти.Да дано наистина момчето си го направи още по-добро.-Има ли курви,попита Жоро Италианеца.
-Рускини!Отговори Бесния.Тази вечер ще шибаме Великия Съветски Съюз!
FIAT BRAVO HGT 2.0 20V-147k.c.
Коментар
-
Bravo 1.6 16v написа:сетих се за кое е това добре вървеше какво си му правил КИКИ по мотора.Аз много исках да ги засечем моето и това ама ето какво стана.. Много кофти.Да дано наистина момчето си го направи още по-добро.
Коментар
-
pugsy написа:Grisha написа:коцев написа:Хм .Според мен тоя дето е връщал назад не е бил СЕЛЯНИН ами си е жив кореняк СОФИЯНЕЦex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
Grisha написа:pugsy написа:Grisha написа:коцев написа:Хм .Според мен тоя дето е връщал назад не е бил СЕЛЯНИН ами си е жив кореняк СОФИЯНЕЦ
Коментар
-
Айде стига!! Град, село... най-важни са първите 7 години!! Пък и след това! Точка по въпроса!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
коцев написа:Море полека -лека ще си признаете че сте си селяни ама айде нали сега сте в София и се правите на голямата работа :D :D :D При нас пък в Ловеч селяните се държат най културно повече и от нас гражданите Тъй че простотията еднакво ходи и по селяните и по гражданите
Коментар
-
То "селянин" далеч не означава че живееш в град или село различни от Сф. Това е манталитет, начин на поведение....истината е че вече са навсякъде.Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
Grisha написа:Абе и аз съм си софиянец както и бабите ми,дядовците ми и т.н.FIAT BRAVO 2.0 20v
http://www.data.bg/images/gallery/media/theam_1.jpg
Коментар
-
team написа:Grisha написа:Абе и аз съм си софиянец както и бабите ми,дядовците ми и т.н.ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар