сетих се за кое е това добре вървеше какво си му правил КИКИ по мотора.Аз много исках да ги засечем моето и това ама ето какво стана.. Много кофти.Да дано наистина момчето си го направи още по-добро.
-Има ли курви,попита Жоро Италианеца.
-Рускини!Отговори Бесния.Тази вечер ще шибаме Великия Съветски Съюз!
сетих се за кое е това добре вървеше какво си му правил КИКИ по мотора.Аз много исках да ги засечем моето и това ама ето какво стана.. Много кофти.Да дано наистина момчето си го направи още по-добро.
Аз не съм му правил абсолютно нищо по мотора, а и следващите собственици (двама, след мен) казват, че не са му правили нищо Аз други работи съм му правил, но да не започвам пак да изброявам, че на колегите сигурно им е писнало да го хваля Дано момчето си оправи колата и да не му се случват повече такива неприятни инциденти
Море полека -лека ще си признаете че сте си селяни ама айде нали сега сте в София и се правите на голямата работа :D :D :D При нас пък в Ловеч селяните се държат най културно повече и от нас гражданите Тъй че простотията еднакво ходи и по селяните и по гражданите
Фиат Панда 1.2 2006година
Синджира си идва ,а козата я няма...
Море полека -лека ще си признаете че сте си селяни ама айде нали сега сте в София и се правите на голямата работа :D :D :D При нас пък в Ловеч селяните се държат най културно повече и от нас гражданите Тъй че простотията еднакво ходи и по селяните и по гражданите
имах предвид рег. на колата,мога да кажа,че съм си чист софиянец много по нагоре използвах "селянин" за съвсем друго,а не да обидя някой
Коментар