Може ли да ме упътите с точност, къде във Варна или околията има автоморги. Аз се сещам за една в Аксаково само, ма нямах време да мина през нея днес. А иначе става дума за ауспух за Чибурашката, 1.6 двувалата. Трябва ми цялата железария от скобата след катализатора до края. Днеска я заведох да я поизкърпят и момчето вика - това и е било, няма как повече да се кърпи, само ново. Ама то да му се не знае над 100 лв. иде с новото и монтажа, а аз съм бая свил фонда "И аз имам кола" напоследък. Е знам все пак, че новото си е ново, ма за него ще трябва да почака поне 1-2 месеца още.... ама до тогава... едит: кажете, ако става за нея и от някоя друга кола, че като съм купувал части съм ги взимал за какво ли не... Ритмо, Типо, Дедра...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Къде са автоморгите във Варна и околията?
Collapse
X
-
Етикети: –
-
Re: Къде са автоморгите във Варна и околията?
bubachko написа:Може ли да ме упътите с точност, къде във Варна или околията има автоморги. Аз се сещам за една в Аксаково само, ма нямах време да мина през нея днес. А иначе става дума за ауспух за Чибурашката, 1.6 двувалата. Трябва ми цялата железария от скобата след катализатора до края. Днеска я заведох да я поизкърпят и момчето вика - това и е било, няма как повече да се кърпи, само ново. Ама то да му се не знае над 100 лв. иде с новото и монтажа, а аз съм бая свил фонда "И аз имам кола" напоследък. Е знам все пак, че новото си е ново, ма за него ще трябва да почака поне 1-2 месеца още.... ама до тогава...ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
-
bubachko
Тръби + гърнета. Може и без задното, последното, него си го имам и е здраво, просто изпадна на едни дупки и сега си седи в багажника.
Коментар
-
bubachko написа:Тръби + гърнета. Може и без задното, последното, него си го имам и е здраво, просто изпадна на едни дупки и сега си седи в багажника.ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
bubachko написа:Може ли да ме упътите с точност, къде във Варна или околията има автоморги. Аз се сещам за една в Аксаково само, ма нямах време да мина през нея днес.Punto SX 1.1 55
Коментар
-
Punto SX написа:Като тръгнеш от Варна в посока Камчия - след като излезеш от магистралата има едно село "Приселци" ако не се лъжа му е името - та там са автоморга до автоморгата. П.с. може да греша името на селото - но е на не повече от 15-20 км южно от ВнVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Punto SX написа:bubachko написа:Може ли да ме упътите с точност, къде във Варна или околията има автоморги. Аз се сещам за една в Аксаково само, ма нямах време да мина през нея днес.Lancia Y, 1.2, 60
Коментар
-
И аз да се проявя като добър съфорумец... Това са телефоните на най-голямата автоморга в Приселци:05105/22-14, 22-13, 22-12088/7518723Грмански авточасти ООД (да не те стряска името, имат чаркалаци и за италиански бангии )Намира се на входа на Приселци, от лявата страна. Ако там нямат, шанса да намериш нещо из останалите морги в Приселци е минимален.А тези са координатите на моргата след приселци, срещу село Близнаци..По-точно на едната им база. Другата е във Варна, Бул. Хр. Смирненски /с/у бл. 14/0888/600 6140888/935 7310888/844 905Настоящата - Ford Focus ST
Бившата - Bravo GT - мъничко, черничко, тук - там стъпва ...
Франкенщайн - R.I.P.
Fiat Ducato Heku Wohnmobill 530 '87 - НАБОРЪТ
Коментар
-
Ай да се включи и един варненец Там в Приселци и Близнаци е меката на моргите, въпреки че и там не съм намирал неща които съм търсил.Иначе съм съгласен, че не си струва да даваш пари за гърнета втора употреба след като нови са 100лв. с монтажа.Нали и стари като вземеш пак ще трябва да даваш за монтаж, пък и тогава може повече да ти вземат като не са от тях гърнетата. И моето го чух тази вечер , че ръмжи нещо и май ще трябва да се сменя,ама ще чака ,че само това ли еТипо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
Колега, ако искаш погледни тази страница http://www.aspo-bg.com/index.htm .Аз към тях съм се насочил като реша да сменям генерацията.Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар