Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Къде са автоморгите във Варна и околията?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Къде са автоморгите във Варна и околията?

Може ли да ме упътите с точност, къде във Варна или околията има автоморги. Аз се сещам за една в Аксаково само, ма нямах време да мина през нея днес. А иначе става дума за ауспух за Чибурашката, 1.6 двувалата. Трябва ми цялата железария от скобата след катализатора до края. Днеска я заведох да я поизкърпят и момчето вика - това и е било, няма как повече да се кърпи, само ново. Ама то да му се не знае над 100 лв. иде с новото и монтажа, а аз съм бая свил фонда "И аз имам кола" напоследък. Е знам все пак, че новото си е ново, ма за него ще трябва да почака поне 1-2 месеца още.... ама до тогава... едит: кажете, ако става за нея и от някоя друга кола, че като съм купувал части съм ги взимал за какво ли не... Ритмо, Типо, Дедра...

Re: Къде са автоморгите във Варна и околията?

bubachko написа:
    Може ли да ме упътите с точност, къде във Варна или околията има автоморги. Аз се сещам за една в Аксаково само, ма нямах време да мина през нея днес. А иначе става дума за ауспух за Чибурашката, 1.6 двувалата. Трябва ми цялата железария от скобата след катализатора до края. Днеска я заведох да я поизкърпят и момчето вика - това и е било, няма как повече да се кърпи, само ново. Ама то да му се не знае над 100 лв. иде с новото и монтажа, а аз съм бая свил фонда "И аз имам кола" напоследък. Е знам все пак, че новото си е ново, ма за него ще трябва да почака поне 1-2 месеца още.... ама до тогава...
    Смисъл тръбите?
    ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

Тръби + гърнета. Може и без задното, последното, него си го имам и е здраво, просто изпадна на едни дупки и сега си седи в багажника.

Коментар

bubachko написа:
        Тръби + гърнета. Може и без задното, последното, него си го имам и е здраво, просто изпадна на едни дупки и сега си седи в багажника.
        За 150лв цялата генерация чисто нова от до ти се прави,не се занимавай с боклуци втора ръка,да ти изгният на втория ден като продуха и се открият дупките....а и не съм сигурен дали по моргите има такива работи,слагай права тръба вместо средно гърне и джиткай 25-30кинта ше ти излезе всичко
        ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

bubachko написа:
          Може ли да ме упътите с точност, къде във Варна или околията има автоморги. Аз се сещам за една в Аксаково само, ма нямах време да мина през нея днес.
          Като тръгнеш от Варна в посока Камчия - след като излезеш от магистралата има едно село "Приселци" ако не се лъжа му е името - та там са автоморга до автоморгата. П.с. може да греша името на селото - но е на не повече от 15-20 км южно от Вн
          Punto SX 1.1 55

Коментар

Punto SX написа:
            Като тръгнеш от Варна в посока Камчия - след като излезеш от магистралата има едно село "Приселци" ако не се лъжа му е името - та там са автоморга до автоморгата. П.с. може да греша името на селото - но е на не повече от 15-20 км южно от Вн
            То не е ли маааалко преди отклонението за Камчия. От там си купувах бобина за типото преди две години лятото, пък после се оказа, че не е имало нужда.
            VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
            VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
            VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
            VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
            Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Punto SX написа:
              bubachko написа:
              Може ли да ме упътите с точност, къде във Варна или околията има автоморги. Аз се сещам за една в Аксаково само, ма нямах време да мина през нея днес.
              Точно така се казва селото, в следващите села след него в посока Бургас също има морги, които се виждат като се движиш по главният път.
              Lancia Y, 1.2, 60

Коментар

И аз да се проявя като добър съфорумец... Това са телефоните на най-голямата автоморга в Приселци:05105/22-14, 22-13, 22-12088/7518723Грмански авточасти ООД (да не те стряска името, имат чаркалаци и за италиански бангии )Намира се на входа на Приселци, от лявата страна. Ако там нямат, шанса да намериш нещо из останалите морги в Приселци е минимален.А тези са координатите на моргата след приселци, срещу село Близнаци..По-точно на едната им база. Другата е във Варна, Бул. Хр. Смирненски /с/у бл. 14/0888/600 6140888/935 7310888/844 905
                Настоящата - Ford Focus ST
                Бившата - Bravo GT - мъничко, черничко, тук - там стъпва ...
                Франкенщайн - R.I.P.
                Fiat Ducato Heku Wohnmobill 530 '87 - НАБОРЪТ

Коментар

Ей туй Приселци много известно бе - ама май само хора извън Варна го знаем. Нито един Варненец не се включи. Между другото наистина като минах за първи път през селото ахнах - то табелите автоморга една след др там.
                  Punto SX 1.1 55

Коментар

Ай да се включи и един варненец Там в Приселци и Близнаци е меката на моргите, въпреки че и там не съм намирал неща които съм търсил.Иначе съм съгласен, че не си струва да даваш пари за гърнета втора употреба след като нови са 100лв. с монтажа.Нали и стари като вземеш пак ще трябва да даваш за монтаж, пък и тогава може повече да ти вземат като не са от тях гърнетата. И моето го чух тази вечер , че ръмжи нещо и май ще трябва да се сменя,ама ще чака ,че само това ли е
                    Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
                    Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
                    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
                    Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
                    BMW X3 3.0D Aut

Коментар

има 3 морги в Победа - едната е на края на околовръстното по посока Владиславово, срещу ОМВ бензиностанцията, другите две са до спирката на автобус 7 и 15 след ВИК по посока Радио завода(мисля че Сахаров се казва улицата)
                      Брава 1.6 16V ELX
                      Пунто 1.2 60 S.S.Cult - на жената

Коментар

Колега, ако искаш погледни тази страница http://www.aspo-bg.com/index.htm .Аз към тях съм се насочил като реша да сменям генерацията.
                        Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
                        Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
                        Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
                        Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
                        BMW X3 3.0D Aut

Коментар

Working...
                        X