Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кои от вас си карат с акт и за какво нарушение

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Кои от вас си карат с акт и за какво нарушение

преди месец някъде ми написаха акт на Бояна за неправилен обратен завой днес ми го подновиха заради обратен завой срещу цум(Мария Луиза).Нямам късмет и то се за обратни завои(Споделете и вие
    -Има ли курви,попита Жоро Италианеца.
    -Рускини!Отговори Бесния.Тази вечер ще шибаме Великия Съветски Съюз!

FIAT BRAVO HGT 2.0 20V-147k.c.

Нямам актове Иначе 2 пъти съм имал за това, че не съм минавал на ГТП.Ама повечето пъти е ясно как се измъквам, макар да се случват рядкотакива неща - карам си по правилата, когато е възможно.
    Ex Fiat 126P
    Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
    Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
    Alfa Romeo 147 1.6 TS
    Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

Аз имам 3 акта...и все за тъпотии...после им хванах цаката
      ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

Аз имам актове само за катастрофи, полицаите винаги са доста разбрани, особено разбират от 10 лв. и повече.Шегата на страна ама гледам да спазвам правилата много ме кефи като минавам с колан покрай тях и ме гледат злобно.
        Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
        Fiat Linea 1.3 Multijet'08
        Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
        http://forum.fiat-bg.org

Коментар

и аз имам един за катастрофа взеха ми половината точки и 100лв искат ама аз нема да им дам
          Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

Аз глоби досега нямам ... даже никога катаджии не са сме спирали

Коментар

Абе на твое място бих ги платил. Че рано или късно ще се наложи да ги платиш. Даваха по новините оня ден започнали в Пловдив, Бургас, Русе и т.н. да събират таксите от актове. Даваха интервю с един който имал акт за 200 лв и му взеха току що внесена колица с транзитни номера. И го питат какво ще прави и той отговаря че нема мърдане, ще трябва да плати. Ма така де. Иначе къде е превенцията като не си плащаш глобите ?

Коментар

стига бе! направо е брутално... аз карах по едно време с акт за неправилно паркиране - за 5 мин и ми вдигнаха колата, а нямах 10-15 лв, за да ми я свалят веднага и ми писаха акт!!!
                A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
                e30 forever!

Коментар

wwweb написа:
                  Стига бе,не говориш сериозно От кога имаш книжка? Никога през живота ти не са те спирали
                  ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

Grisha написа:
                    wwweb написа:
                    Стига бе,не говориш сериозно От кога имаш книжка? Никога през живота ти не са те спирали
                    Ахам Книжка имам от около 8-9 години, но карам активно от 5 ... щото преди 5 си взех първото возило. От тогава до сега нито имам глоби, нито са ме спирали някога Но пък и по принцип съм си изряден. Това пък жената като седне до мене малейййййй Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 ... "пешеходец има пред тебе", "гледай знаците", "мда, пътя е наш" ... като че ли инструктор има до мене мани мани ...П.С. Ся пък да не зема да се урочасам

Коментар

wwweb написа:
                      Grisha написа:
                      wwweb написа:
                      Ахам Книжка имам от около 8-9 години, но карам активно от 5 ... щото преди 5 си взех първото возило. От тогава до сега нито имам глоби, нито са ме спирали някога Но пък и по принцип съм си изряден. Това пък жената като седне до мене малейййййй Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 ... "пешеходец има пред тебе", "гледай знаците", "мда, пътя е наш" ... като че ли инструктор има до мене мани мани ...П.С. Ся пък да не зема да се урочасам
                      Евала супер късметлия си

Коментар

Ами аз имам 2 акта и 4,5 фиша ... Веднъж вече възстановявах точки. Yellow_Flash_Colorz_PDT_14 Катастрофи нямам, но катаджийте се крият много зад храсти и като ги видя е късно вече - я коланче, я 20,30км/ч отгоре ...
                        Bravo(TM) HGT

Коментар

ИМам акт за това че не бях минал на време на ГТП и се да го платя че да си взема талона и така 4 месеца Като ми се доходи до кат ще го взема аре сиктир .Опащките са километрични
                          Fiat Bravo 1.9 M-Jet 16v sport 2007
                          Fiat Tipo 1.6ie 159A3.046 OHC

Коментар

VeSSkO написа:
                            Ами аз имам 2 акта и 4,5 фиша ... Веднъж вече възстановявах точки. Yellow_Flash_Colorz_PDT_14 Катастрофи нямам, но катаджийте се крият много зад храсти и като ги видя е късно вече - я коланче, я 20,30км/ч отгоре ...
                            Ми то с HGT-то нещата се случват бързо сигурно

Коментар

Grisha написа:
                              VeSSkO написа:
                              Ми то с HGT-то нещата се случват бързо сигурно
                              По-лошото е, че всички тези нарушения са със старото ми браво - 1.4 12V HGT карам от скоро и засега само за проверки са ме спирали с него
                              Bravo(TM) HGT

Коментар

Working...
                              X