Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кои от вас си карат с акт и за какво нарушение

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз карам от 17 години. Имам няколко фиша - средно по 1 на година и 2-3 акта, от които последния си направих кефа да отменя чрез съдебно решение.Изобщо даже незнам колко точки имам - на талона пише 39, така че сигурно са толкова. Пък и последният ми действащ акт е бил преди повече от 5 години - май като минат 2 години се възстановяват, незнам. Тогава уж ми взеха 6 точки, но на талона пак остана да пише 39.Карайте внимателно, спазвайте знаците и няма да имате проблеми (Който ме знае как карам ще възкликне: "кой го казва!!!" )

Коментар

Аз в моменета карам с акт за неправилно изпреварване на околовръсното(пресичане на непрекъснатата линия).. Освен това карах с около 100км/h , но куките на бяха изкарали радара и монах само с акт за изпреварване
      Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.

Коментар

Имам един акт за неправилно паркиране от преди 2 години за 20 лева.Не смятам да го плащам за сега и без това като го писаха беше голяма дандания, и като ми дигнаха колата с паяка ми надраха джантите(още много ме е яд).Иначе имам една катастрофа преди 10 години като новоизлюпен шофьор ама тогава се разминах без акт.Без колан и пил не карам!!!
        Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
        Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
        Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
        Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
        BMW X3 3.0D Aut

Коментар

Леле като ви чета какви сте отличници направо май срам да споделям Моите актове не се броят...Парадокса е почти всичките са за превишена скорост, а най-куриозното е че пак почти всичките са докато карах запорожеца И до сега наказателно постановление не съм плащал. Предполагам че имат давност, защото ако нямат, много яко съм го закършил.Не че е повод за особена гордост, де.И в момента съм с акт - паяка.Тези са най-обидните м...а им д...а! Хем имаш задължителен акт, хем плащаш 40 лева.И най-наглото е че всъщност наказанието било само акта. 40-те лева били за услугата по извозването...Направо онемях първия път.Преди 2 дни за малко отървах акт на Владая - единия фар угаснал - изгоряла крушка.Полицая ми вика: "от тук си тръгваш или с акт, или със запален фар".Е, запалих го неговата кожа
          I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

Re: Кои от вас си карат с акт и за какво нарушение

Bravo 1.6 16v написа:
            преди месец някъде ми написаха акт на Бояна за неправилен обратен завой днес ми го подновиха заради обратен завой срещу цум(Мария Луиза).Нямам късмет и то се за обратни завои(Споделете и вие
            И аз онзи ден направих същият обратен завой пред ЦУМ, но от никъде не се появи полицай да ми пише акт Дано само не пращам по пощата акта, заедно със снимка за нарушението(нали уж има камери, които точно за това следят). Иначе и аз имам 2 - 3 акта. И то за простотии, имам и една глоба от общината за паркиране в зелените площо - 100лв. Но пуснах жалба и още си чакам отговор (това беше около февруари месец), а докато не дойде отговора наказанието не влиза в сила Нека си се бави още - на мен не ми пречи
            Tipo 1.4 i.e. 92g. 160A1.046 -ex
            Chevrolet Tacuma 1.4 - ex
            Fiat Bravo 1.4 120k.с.

Коментар

iee написа:
              и като ми дигнаха колата с паяка ми надраха джантите(още много ме е яд).
              Какви работи съм виждал не е истина, тия дето вдигат колите са е..ти малоумниците т.е. хич не ги е грижаза чуждото имущество. Веднъж пак вдигат една кола и прас...огледалото право на земята. Естествено никой не го вдига и си остана наземята. Добре че някакъв човек го взе, догони паяка и го остави, ама кво от това. Много ми е интересно дали ще му платят щетата.И мен са ме вдигали 2 пъти ама тогава още беше само 30 лв. :D
              Ex Fiat 126P
              Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
              Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
              Alfa Romeo 147 1.6 TS
              Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

От три месеца карам с акт за превишена скорос но на катаджийте не им беше верен часовника в сравнение с JPS в колата *който има точнос 7знака след десетичната запетая* и успорих в кат валидноста му в 3 дневен срок. Вече толкова време няма отговор ако ме накажат ще го успоря и в съда. Нашите катаджий трябва да се научат да си гледат техниката а и трябва да им се опълчим малко че се смятат за недосегайми!

Коментар

....а аз съм куриозен случай....имам акт за винетка, до тук добре, обаче в момента имам акт за изтекъл акт за винетката, който също е изтекъл.......в момента съм в очакване на поредното му удължаване от органите на реда, което ще ми струва 10 лева без отнемане на точки пред алтернативата да вися вече трипъти в КАТ....или пък от Варна, да пътувам за София, за да го продължа... ......другата седмица обаче ще отида....срамота е....

Коментар

Авео написа:
                    ....а аз съм куриозен случай....имам акт за винетка, до тук добре, обаче в момента имам акт за изтекъл акт за винетката, който също е изтекъл.......в момента съм в очакване на поредното му удължаване от органите на реда, което ще ми струва 10 лева без отнемане на точки пред алтернативата да вися вече трипъти в КАТ....или пък от Варна, да пътувам за София, за да го продължа... ......другата седмица обаче ще отида....срамота е....
                    Продължаването на акта можеш да го направиш в КАТ по всяко време и това не струва нищо.Така че ако ти лепнат нов акт заради изтекъл стар си е чисто твоя неуредица
                    I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

А и актовете за М*нетки знам че са от скъпите

Коментар

Да се похваля ли. че моя талон си е "чист" (не, че не правя нарушения). Ама преди при старите талони с дупките беше като нагърмян с ловджийска пушка и все висях в КАТ да плащам актове.

Коментар

wwweb написа:
                          Аз глоби досега нямам ... даже никога катаджии не са сме спирали
                          И аз така за сега, да чукам на дърво.

Коментар

Аз имам едно вдигане с паяк и един акт за без колан(a колко актове съм си спестил с по 10-20лв. бакшиш ). За паяка платих 30лв. веднага, ама ми казаха че още 20 ще трябва да дам, а за колана не съм плащал. Има ли опасност да ми вземат нещо, ако не палтя.
                            Fiat Bravo SX 1.6 16V

Коментар

Immortal написа:
                              Аз карам от 17 години. Имам няколко фиша - средно по 1 на година и 2-3 акта, от които последния си направих кефа да отменя чрез съдебно решение.Изобщо даже незнам колко точки имам - на талона пише 39, така че сигурно са толкова. Пък и последният ми действащ акт е бил преди повече от 5 години - май като минат 2 години се възстановяват, незнам. Тогава уж ми взеха 6 точки, но на талона пак остана да пише 39.Карайте внимателно, спазвайте знаците и няма да имате проблеми (Който ме знае как карам ще възкликне: "кой го казва!!!" )
                              Това че на талона ти пише 39 не значи че са ти толкоз. Те да не мислиш, че след всеки писан акт ти сменят талона Трябва да си ги следиш сам. Или направи си една справка в КАТ колко са ти

Коментар

аз имам 2-3 акта за превишена скорост, един път паяка за почистване на софия и 7-8 фиша, които са много хубаво нещо, понеже като нещо ми скърца по колата и ги позлвам тях да ги подложа
                                Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                                Fiat Bravo'97 1,6 16v
                                Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Working...
                                X