Аз карам от 17 години. Имам няколко фиша - средно по 1 на година и 2-3 акта, от които последния си направих кефа да отменя чрез съдебно решение.Изобщо даже незнам колко точки имам - на талона пише 39, така че сигурно са толкова. Пък и последният ми действащ акт е бил преди повече от 5 години - май като минат 2 години се възстановяват, незнам. Тогава уж ми взеха 6 точки, но на талона пак остана да пише 39.Карайте внимателно, спазвайте знаците и няма да имате проблеми (Който ме знае как карам ще възкликне: "кой го казва!!!" )
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кои от вас си карат с акт и за какво нарушение
Collapse
X
-
Имам един акт за неправилно паркиране от преди 2 години за 20 лева.Не смятам да го плащам за сега и без това като го писаха беше голяма дандания, и като ми дигнаха колата с паяка ми надраха джантите(още много ме е яд).Иначе имам една катастрофа преди 10 години като новоизлюпен шофьор ама тогава се разминах без акт.Без колан и пил не карам!!!Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
Леле като ви чета какви сте отличници направо май срам да споделям Моите актове не се броят...Парадокса е почти всичките са за превишена скорост, а най-куриозното е че пак почти всичките са докато карах запорожеца И до сега наказателно постановление не съм плащал. Предполагам че имат давност, защото ако нямат, много яко съм го закършил.Не че е повод за особена гордост, де.И в момента съм с акт - паяка.Тези са най-обидните м...а им д...а! Хем имаш задължителен акт, хем плащаш 40 лева.И най-наглото е че всъщност наказанието било само акта. 40-те лева били за услугата по извозването...Направо онемях първия път.Преди 2 дни за малко отървах акт на Владая - единия фар угаснал - изгоряла крушка.Полицая ми вика: "от тук си тръгваш или с акт, или със запален фар".Е, запалих го неговата кожаI'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Re: Кои от вас си карат с акт и за какво нарушение
Bravo 1.6 16v написа:преди месец някъде ми написаха акт на Бояна за неправилен обратен завой днес ми го подновиха заради обратен завой срещу цум(Мария Луиза).Нямам късмет и то се за обратни завои(Споделете и виеTipo 1.4 i.e. 92g. 160A1.046 -ex
Chevrolet Tacuma 1.4 - ex
Fiat Bravo 1.4 120k.с.
Коментар
-
iee написа:и като ми дигнаха колата с паяка ми надраха джантите(още много ме е яд).Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
От три месеца карам с акт за превишена скорос но на катаджийте не им беше верен часовника в сравнение с JPS в колата *който има точнос 7знака след десетичната запетая* и успорих в кат валидноста му в 3 дневен срок. Вече толкова време няма отговор ако ме накажат ще го успоря и в съда. Нашите катаджий трябва да се научат да си гледат техниката а и трябва да им се опълчим малко че се смятат за недосегайми!
Коментар
-
Явор Митев
....а аз съм куриозен случай....имам акт за винетка, до тук добре, обаче в момента имам акт за изтекъл акт за винетката, който също е изтекъл.......в момента съм в очакване на поредното му удължаване от органите на реда, което ще ми струва 10 лева без отнемане на точки пред алтернативата да вися вече трипъти в КАТ....или пък от Варна, да пътувам за София, за да го продължа... ......другата седмица обаче ще отида....срамота е....
Коментар
-
Авео написа:....а аз съм куриозен случай....имам акт за винетка, до тук добре, обаче в момента имам акт за изтекъл акт за винетката, който също е изтекъл.......в момента съм в очакване на поредното му удължаване от органите на реда, което ще ми струва 10 лева без отнемане на точки пред алтернативата да вися вече трипъти в КАТ....или пък от Варна, да пътувам за София, за да го продължа... ......другата седмица обаче ще отида....срамота е....I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Immortal написа:Аз карам от 17 години. Имам няколко фиша - средно по 1 на година и 2-3 акта, от които последния си направих кефа да отменя чрез съдебно решение.Изобщо даже незнам колко точки имам - на талона пише 39, така че сигурно са толкова. Пък и последният ми действащ акт е бил преди повече от 5 години - май като минат 2 години се възстановяват, незнам. Тогава уж ми взеха 6 точки, но на талона пак остана да пише 39.Карайте внимателно, спазвайте знаците и няма да имате проблеми (Който ме знае как карам ще възкликне: "кой го казва!!!" )
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар