преди месец някъде ми написаха акт на Бояна за неправилен обратен завой днес ми го подновиха заради обратен завой срещу цум(Мария Луиза).Нямам късмет и то се за обратни завои(Споделете и вие
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кои от вас си карат с акт и за какво нарушение
Collapse
X
-
Нямам актове Иначе 2 пъти съм имал за това, че не съм минавал на ГТП.Ама повечето пъти е ясно как се измъквам, макар да се случват рядкотакива неща - карам си по правилата, когато е възможно.Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
-
Аз имам актове само за катастрофи, полицаите винаги са доста разбрани, особено разбират от 10 лв. и повече.Шегата на страна ама гледам да спазвам правилата много ме кефи като минавам с колан покрай тях и ме гледат злобно.Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
Абе на твое място бих ги платил. Че рано или късно ще се наложи да ги платиш. Даваха по новините оня ден започнали в Пловдив, Бургас, Русе и т.н. да събират таксите от актове. Даваха интервю с един който имал акт за 200 лв и му взеха току що внесена колица с транзитни номера. И го питат какво ще прави и той отговаря че нема мърдане, ще трябва да плати. Ма така де. Иначе къде е превенцията като не си плащаш глобите ?
Коментар
-
wwweb написа:Аз глоби досега нямам ... даже никога катаджии не са сме спиралиex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
Grisha написа:wwweb написа:Аз глоби досега нямам ... даже никога катаджии не са сме спирали
Коментар
-
wwweb написа:Grisha написа:wwweb написа:Аз глоби досега нямам ... даже никога катаджии не са сме спиралиex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
VeSSkO написа:Ами аз имам 2 акта и 4,5 фиша ... Веднъж вече възстановявах точки. Yellow_Flash_Colorz_PDT_14 Катастрофи нямам, но катаджийте се крият много зад храсти и като ги видя е късно вече - я коланче, я 20,30км/ч отгоре ...ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
Grisha написа:VeSSkO написа:Ами аз имам 2 акта и 4,5 фиша ... Веднъж вече възстановявах точки. Yellow_Flash_Colorz_PDT_14 Катастрофи нямам, но катаджийте се крият много зад храсти и като ги видя е късно вече - я коланче, я 20,30км/ч отгоре ...Bravo(TM) HGT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар