Колеги, има ли някой активно да се занимава с това ? Аз съм печелил няколко пъти ама кокошкарски историй Гледам сега когато първенствата са към края коефициентите се надуха. Какво ще кажете да направим една отделна секция "Еврофутбол" и за всеки тираж който иска да дава прогнози ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Еврофутбол ?
Collapse
X
-
http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...E1%EE%EBТук преди време и аз попитах същото ама нещо не бе взето присърце. Даже като гледам от тогавашните мераклии само tomazo е на линия все още.Иначе съм за да направим едно подразделче в общи приказки - или една важна тема да речем. С удоволствие бих споделял мнението си с колегите за конкретна среща.Punto SX 1.1 55
Коментар
-
tomazo написа:то си има цели форуми за подобен род неща !VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Аз залагам само по интернет, защото коеф. са доста по-добри,ЕФУ е ей така за чоплене на семки в пункта .Иначе съм за това да има темичка с прогнози ей така за спорта, мисля че ще разнообрази форума.Ако искате пуснете анкета.Киро, то ако ще си говорим само за коли тук далеч няма да стигнем, на форума му трябва разнообразие, една тема за прогнози или залози няма да навреди според мен.Ето аз вчера например хванах единицата на Шамрок Роувърс и двойката на Амиен.А за днес чакам 2 на Ман Юнайтед на 1.5 и мача да излезе под 5 картона на 1.60 и ще черпяN.Y. State of Mind
Коментар
-
sachma написа:...Киро, то ако ще си говорим само за коли тук далеч няма да стигнем, на форума му трябва разнообразие, една тема за прогнози или залози няма да навреди според мен...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
То от тия важни теми вече май доста не са актуални...например имаше една дали автомобилът бил дизелов или бензинов...кое мо е толкова важното?Или съдия за тунинг шоуто...или за офертите за ГО, тази кампания отдавна изтече.И аз мисля, че раздел чак е много, но една темичка може :DN.Y. State of Mind
Коментар
-
смисъла и целта на залозите е печалбата !!!при положение ,че има много форуми за прогнози и хоря които постоянно следят коеф.,контузени играчи и т.н. ,има си модератори ,които постоянно актуализират нещатаняма смисъл да отваряме тема тука !prognozi.com/forum би бил полезен като за начало на всеки ,който има желание да залага , има подробно описание на всички възможни начини залагане ,разплащателни средства и т.н. Аз лично съм готов да помогна на всеки в това начинание ,както и да му дам линкове със сайтове ,статистики ,калкулатори и прочие !! След 10 години залози в интернет трайно се преместих към втората си професия ПОКЕРАфиатче Браво 2.0
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар