Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Еврофутбол ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Еврофутбол ?

Колеги, има ли някой активно да се занимава с това ? Аз съм печелил няколко пъти ама кокошкарски историй Гледам сега когато първенствата са към края коефициентите се надуха. Какво ще кажете да направим една отделна секция "Еврофутбол" и за всеки тираж който иска да дава прогнози ?

Братовчед ми се занимава активно и много печели. Само, че той е букмейкър. ...а аз не обичам хазарта.
    M-Benz E 250 TD 150hp
    M-Benz 200d 75 hp
    Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили

Коментар

то си има цели форуми за подобен род неща ! от 10 години се занимавам със залози и покер и т.н. като втора професия ми е
      фиатче Браво 2.0

Коментар

ами

Не е лошо да има подраздел или нещо такова. В света на залаганията е много важно да имаме повече инфо, което ние тук можем да споделяме. Например кой ще играе, кой е контузен, наказан, какво ще е времето и т.н. Кратко и ясно съм ЗА!
        Истината е някъде там!

Коментар

http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...E1%EE%EBТук преди време и аз попитах същото ама нещо не бе взето присърце. Даже като гледам от тогавашните мераклии само tomazo е на линия все още.Иначе съм за да направим едно подразделче в общи приказки - или една важна тема да речем. С удоволствие бих споделял мнението си с колегите за конкретна среща.
          Punto SX 1.1 55

Коментар

и аз съм за

Коментар

Да го направим като отделна секция, ако модераторите нямат нищо против.

Коментар

tomazo написа:
                то си има цели форуми за подобен род неща !
                Колегата го е казал и нямам какво повече да добавя! Да не забравяме, че това е автомобилен форум все пак, а не пенкилер.Колега tomazo, ако имаш желание - дай на колегите препратки към такива форуми - няма да го считем за реклама. Успех в залаганията.
                VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Аз залагам само по интернет, защото коеф. са доста по-добри,ЕФУ е ей така за чоплене на семки в пункта .Иначе съм за това да има темичка с прогнози ей така за спорта, мисля че ще разнообрази форума.Ако искате пуснете анкета.Киро, то ако ще си говорим само за коли тук далеч няма да стигнем, на форума му трябва разнообразие, една тема за прогнози или залози няма да навреди според мен.Ето аз вчера например хванах единицата на Шамрок Роувърс и двойката на Амиен.А за днес чакам 2 на Ман Юнайтед на 1.5 и мача да излезе под 5 картона на 1.60 и ще черпя
                  N.Y. State of Mind

Коментар

Аз пък преди играех Еврофутбол (2000г.), ама след като спечелих добри суми няколко пъти, прецених, че е по-добре да спра навреме Сега ходя само по казина - ролетка, покер, блек-джек...

Коментар

sachma написа:
                      ...Киро, то ако ще си говорим само за коли тук далеч няма да стигнем, на форума му трябва разнообразие, една тема за прогнози или залози няма да навреди според мен...
                      Далеч не съм казал подобно нещо. Но цял раздел е прекалено. Една тема - може. Ако има интерес и от повече от 10 души да кажем - може да се направи и Важна - глас народен, глас божи, както се казва. Само, че нещо много станаха Важните теми в този раздел ме се струва. За да прочетеш "неважна" тема - трябва да се отиде почти в дъното на екрана вече,което не е много удобно струва ми се.
                      VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                      VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                      VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                      VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                      Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

То от тия важни теми вече май доста не са актуални...например имаше една дали автомобилът бил дизелов или бензинов...кое мо е толкова важното?Или съдия за тунинг шоуто...или за офертите за ГО, тази кампания отдавна изтече.И аз мисля, че раздел чак е много, но една темичка може :D
                        N.Y. State of Mind

Коментар

Още повече че раздела е ОБЩИ ПРИКАЗКИ което ще рече, че можем да говорим за всичко.

Коментар

смисъла и целта на залозите е печалбата !!!при положение ,че има много форуми за прогнози и хоря които постоянно следят коеф.,контузени играчи и т.н. ,има си модератори ,които постоянно актуализират нещатаняма смисъл да отваряме тема тука !prognozi.com/forum би бил полезен като за начало на всеки ,който има желание да залага , има подробно описание на всички възможни начини залагане ,разплащателни средства и т.н. Аз лично съм готов да помогна на всеки в това начинание ,както и да му дам линкове със сайтове ,статистики ,калкулатори и прочие !! След 10 години залози в интернет трайно се преместих към втората си професия ПОКЕРА
                            фиатче Браво 2.0

Коментар

tomazo написа:
                              След 10 години залози в интернет трайно се преместих към втората си професия ПОКЕРА
                              Батьо, само по интернет ли играеш?

Коментар

Working...
                              X