Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Вече съм истински фиатаджия

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз чак сега видях темата Честито и от мен Пинки Вчера направих представяне на моето Купе на срещата, другата неделя те чакаме и теб :D Слагам снимка и на моя бонбон, че "оня - Митю" ми затри темата
    BMW E90 320D
    ех. FIAT COUPE 2.0 16V
    ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
    ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

blagun написа:
      Аз чак сега видях темата Честито и от мен Пинки Вчера направих представяне на моето Купе на срещата, другата неделя те чакаме и теб :D Слагам снимка и на моя бонбон, че "оня - Митю" ми затри темата
      Ко праеше днеска ти на булевард Васил Левски
      ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

Ми той щастливият собственик на купето в момента не е в нашето измерение...
        ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Pecho написа:
          Ми той щастливият собственик на купето в момента не е в нашето измерение...
          Yellow_Flash_Colorz_PDT_09 Вече съм обратно на земятя Yellow_Flash_Colorz_PDT_03Ами тогава пак почни да си пишеш на кирилица! Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Nino

Коментар

Re: Вече съм истински фиатаджия

Pinky написа:
            Да ви се похваля колеги днес капарирах едно фиатче Живот и здраве понеделник е мое, туй че ме бройте на следващата срещичка
            Ами честито колега! Със здраве да си я караш! :D
            Space Star 1.9 DID

Коментар

Grisha написа:
              blagun написа:
              Що не ми се обади, бе Тикво... Купувах чарколяци:масло, гарнитура на картера, ангренажен ремък и ролка
              BMW E90 320D
              ех. FIAT COUPE 2.0 16V
              ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
              ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

blagun написа:
                Grisha написа:
                blagun написа:
                Що не ми се обади, бе Тикво... Купувах чарколяци:масло, гарнитура на картера, ангренажен ремък и ролка
                Свирках на жена ти
                ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

Working...
                X