Аз чак сега видях темата Честито и от мен Пинки Вчера направих представяне на моето Купе на срещата, другата неделя те чакаме и теб :D Слагам снимка и на моя бонбон, че "оня - Митю" ми затри темата
BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Аз чак сега видях темата Честито и от мен Пинки Вчера направих представяне на моето Купе на срещата, другата неделя те чакаме и теб :D Слагам снимка и на моя бонбон, че "оня - Митю" ми затри темата
Ми той щастливият собственик на купето в момента не е в нашето измерение...
Yellow_Flash_Colorz_PDT_09 Вече съм обратно на земятя Yellow_Flash_Colorz_PDT_03Ами тогава пак почни да си пишеш на кирилица! Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Nino
Ко праеше днеска ти на булевард Васил Левски
Що не ми се обади, бе Тикво... Купувах чарколяци:масло, гарнитура на картера, ангренажен ремък и ролка
BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Ко праеше днеска ти на булевард Васил Левски
Що не ми се обади, бе Тикво... Купувах чарколяци:масло, гарнитура на картера, ангренажен ремък и ролка
Коментар