Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Айде народе на новите "китапи"...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Айде народе на новите "китапи"...

...абе жена ми каза, че чула по радиото, ама аз не и повярвах........пуснах в дира да видя и се облещих.........поне няма да плащаме, ще ни снимат на място и ще се "отпечатъкопръстополагаме".... [color=darkblue:9113571752]Вадят ни

крайно време бешеинтересно ми е да го видя с очите сиза девойките трябва да направят и кът за грим и прическа :D
    2015 Renault Megane Expression GT
    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
    Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

sev написа:
      крайно време бешеинтересно ми е да го видя с очите сиза девойките трябва да направят и кът за грим и прическа :D
      То това е идея, до всяко МВР - Koaфьорски салон! Ще има пачка! :D
      ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
      // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

.................................................. ......Междувременно наблюдателят на защитата на личните данни в ЕС Питър Хъстингс обвини европейските правителства в прибързано използване на пръстови отпечатъци и сканирани изображения на ирисите. Според него така се нарушава защитата на личните данни на гражданите. Предвижда се и преминаване към централизирано издаване на всички български документи за самоличност. Очаква се въвеждането на новата технология за издаването на документите, с вграден електронен носител на информация, съдържащ биометрични данни, да започне след 31 октомври и приключи в средата на следващата година. Предвижда се от 31 октомври тази година заявленията за новите документи за самоличност да не се заплащат. Предстои да се уточни колко ще струват новите документи за самоличност. Няма да е необходимо да се представя снимка, гражданите ще бъдат снимани в пунктовете за приемане на заявления.
        A3 1.9TDI 131к.с помпа-дюза 2002г 6 скорости 5 ВРАТИ вече 160+к.с
        Punto Sporting 1.9JTD 2003
        ex. Fiat Marea TD100 1998

Коментар

заявлението е 50 стотинки
          2015 Renault Megane Expression GT
          2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
          Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

То като в казармата ще стане - подстригване, снимка, безплатен документ. Малко се плаша. Година и половина ми беше достатъчно.
            like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Ааааайде пак опашкиииии, чаканеее, пререждане, нерви, загуба на време, караници, от време на време и сбивания (колкото пъти съм чакал на опашки за лични документи винаги съм ставал свидетел на поне 1 сбиване/сдърпване).То не бяха паспорти, лични карти, задгранични паспорти, стари книжки, нови книжки, стари талони/нови талони....Ами ще си чакаме по опашките, добре поне че няма да ни искат по 50-100 лева за комплект документи (макар че и това не е сигурно), нашите управляващи няма да се прецакат...

Коментар

Абе стига па и вие. Паника. Кой ще чака, за кво ще чака ... и вие не знаете ама биете тъпана. Става дума за ПАСПОРТИ не за лични карти. Само който напуска ЕС май ще му го правят първоначално. Поне смятам че като вземат пръстови отпечатуци, разни мангасари които са тарашили апартаменти и са им иззети качествени пръстови отпечатъци, като ги вкарват в масивите да ги арестуват. А тия па с нарушаването на личните данни вече стават банални. Като му взимат пръстов отпечатък и му сканират ириса му нарушавали правата. Интересно ми е същия тоя бушмен дали лятото ходи с ръкавици за да не му забелязват гънките на пръстите (папилари ли .. как се казваха) и дали привечер ходи с тъмни очила за да не му виждат ириса. Бахти тъпунгерите. Чудят се за какво да се хванат. Преди няколко дена па четох че Цветелин Кънчев щял да внесе жалба е Европейския Съд по правата на човека наредбата на Столична Община за недопускане на каруци в центъра. Така им били ограничавани правата. Дискриминация било. Мама и д**ба на тая демокрация недоклатена !!! Само тука не вирее как си требва.

Коментар

Всичко това е свързано с премахването на визите за САЩ за всички ЕС граждани. Наистина става дума само за паспорти, които в ЕС не са ни нужни.Но няма да са безплатни, само заявлението ще е безплатно

Коментар

Immortal написа:
                    Всичко това е свързано с премахването на визите за САЩ за всички ЕС граждани. Наистина става дума само за паспорти, които в ЕС не са ни нужни.Но няма да са безплатни, само заявлението ще е безплатно
                    Не съм сигурен, че паспортите не са нужни в ЕС! Когато ходих в местния полицейски участък да се регистрирам ми искаха паспорта, а не ЛК.А по темата.Бреййй, веднъж и правителството да ни олаби - цели 50 стотинки са тв’а, брей, брей. Още не мога да се начудя!А помните ли 2000-та каква галимация беше с новите ЛК? 50 стотинки струва заявлението, ама трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да е написано на пишеща машина, или четливо на ръка? Някой хора пари направиха с пишещи машини покрай Паспортните служби Мен ми върнаха 1 път снимката и 2 пъти заявлението, щото почерка ми по-зле и от докторски, мамицата им мръсна *&%&$%$#@%$%*&*&)()&(&*№&$№%#*(Друг е въпроса и за НОВАТА цена на паспорта - 15 лева са снимката на ириса и по 1,25 лв за пръстов отпечатък, а?

Коментар

Не знам за регистрация, но в Гърция и Румъния се ходи само с лична карта.Може пък във Финландия още да не са чули, че сме влязли и ние в ЕС ? Кой ги знае, с техния неразбираем език?!?Terve!!!

Коментар

Terve!Чули са, как! На летището имаше 2 гишета за ЕС граждани. Ние бяхме 2 момчета от БГ. Аз заставам на едното гише, колегата - на другото. Подаваме си и двамата личните карти. Митничаря се понамръщи, показва моята ЛК на другия митничар, той пък идва с на колегата ЛК пък да пита за него. Смях.Т.е. за влизане в страна на ЕС ти трябва само ЛК, но за да се регистрираш като живеещ в тази страна при престой по-голям от 3 месеца ти трябва и международен паспорт Kiitos!

Коментар

Working...
                        X