не се излагай с това бяло ....да не вземете някой евтинджос и да пищите и да го правите после и да стъпи на същата цифра
То покрай тея мита много паднаха колите еми то никога не е гаранция на какво ще попаднеш - може да е за 3хил ,а може и за много повече някой таралясник 1.6 мотора е рядко срещан То по логиката Пунто ГТ щом е 94г значи трябва да се намира за 3500 а ги продават по 4500-5500 В Плевен има добри автокъщи .Познати са си вземали коли от там и не съжаляват Мисля че се казваше обаче автокъща "Боби"
почти собственик на пунтото :Mindzu ето ме и мен във форума, при това със съответната кола, не с корсичка нали :D Относно споровете, момчета, маи вече няма смисъл , благодаря за мненията все пак.Количката е в перфектно състояние, изключително добре поддържана и с достатъчно екстри - мисля че си струва парите.Като я подкарам може да ви пусна снимки да се порадвате.P.S. Онова за "джигитката" ......хм, ако видите братчедката на MINDZU зад волана внимаваите ! :D :D (нейна снимка обаче няма да пусна )
P.S. Онова за "джигитката" ......хм, ако видите братчедката на MINDZU зад волана внимаваите ! :D :D (нейна снимка обаче няма да пусна )
Ще се пазим няма страшно - само предупреждавай кога ще гостуваш на MINDZU във ВТ че да внимаваме. А колкото до снимката не бери грижа - ще вземем от братчедката
Абе и аз така съм чувал ама братчедката като взе корсата не разбрахме нещо.
Така ли се прави. Аз като братчедка да разбирам от форума. Е да ви е честита, тогава.Пък като се видим ще си поговорим на 6 очи. А с тебе колега Punto SX ще се видим скоро.... Аз също благодаря на всички за мненията и смятам, че вече можем да затворим темата.
Коментар