Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Избор на Пунто

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Избор на Пунто

Здравейте! Искам малко помощ. Братовчедка ми си е харесала едно пунто 94 година 1.6 с газова, климатици, ел. стъкла огледала и др. екстри. Лети джанти 15", платени застраховки, винетки.... за 4200лв. Кажете мнение!

Много пара е за тая кола...а и бяла,поне хилядарка надолу,за 3 бона може да преговаряте
    ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

Тъста ми си взе Пунто 1.1 за 2700.Газовата му струваше 450.За още около 200 - застраховки, ремъци, регистрации... - около 3400 лв.Без клима и хидравлика!Мисля че около 3700-800 би било реална цена.
      Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
      Fiat Linea 1.3 Multijet'08
      Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
      http://forum.fiat-bg.org

Коментар

Солидарен съм с колегите с тези екстри и тази година не повече от 3500-3700лв.
        BRAVA 1,4 12V
        Nissan Navara

Коментар

Тъй като го гледам Пунтото добро изглежда .Стига да му знаеш историята не са много парите .И все пак това е с всички екстри за модела + това е 1.6 :D Гумите някой си е играл да слага 15’-ки А да питам колегата с Пунтото за 2700 - колко още разходи изникнаха по колата и купена ли е с някакви забележки (ожулена,неработещо .....)
          Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Съвет да търси кола поне 96-та година двигателя не е нужно да е 1,6 и 1,4 е добре, а цената реалната е около 3800.
            Fiat Punto 1.1 Petrol year 95

Коментар

RoMeO_156_GTA написа:
              Тъй като го гледам Пунтото добро изглежда .Стига да му знаеш историята не са много парите .И все пак това е с всички екстри за модела + това е 1.6 :D Гумите някой си е играл да слага 15’-ки А да питам колегата с Пунтото за 2700 - колко още разходи изникнаха по колата и купена ли е с някакви забележки (ожулена,неработещо .....)
              Ремъци, ролки, масла, филтри - обичайните, не повече от 100 лв за всичко.счупено ключе на късите - около 45 лв.Единя преден лагер.Това беше всичко, сребърен металик с много добре запазен салон, единствено броните не са в цвета на купето.Онзи ден смени и едната бобина, изгоряла вероятно следствие на миенето на мотора, за 30 лв от морга.

Коментар

zgabrovski написа:
                Онзи ден смени и едната бобина, изгоряла вероятно следствие на миенето на мотора, за 30 лв от морга.
                Бобините са си често срещан дефект И аз и братовчед ми сме сменяли така че сигурно и е дошло времето 50лв нова Браво попаднал е на кола Наистина колкото по-нова по-добре и след 96-та дори да е имало някой дефект вече ще е изгладен
                Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Края на 94 - та.Колата е купена от Италбулком - Плевен.Те са сравнително коректни доставчици.

Коментар

RoMeO_156_GTA написа:
                    Осъзнай се,за тия пари се взима перфектна брава/браво,алфа 145/146,алфа 155,164,ланча дедра (от новите)....да продължавам ли? 4200 за пунто при това бяло... В мобиле са по 2500лв...отделен въпрос е,че вие сте го взели за 4 примерно
                    ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

и аз мисля че са много... реално 3300 - 3500 мисля... и с тези 15-ки..... не знам как ще е, може да е красиво.... братовчетка ти да не е някоя джигитка??? аз си мисля че 1.1 мотор за 1 жена е достатъчно оооооооооооох аз като си помисля за мойто пунто колко пари дадох лошо ми става, ама си го обичам...
                      Fiat Punto 1.1-Синята птица
                      Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                      Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Преди година и половина моето го взех за 3700 с газова 94 год, е няма климатик, халогени и е 1,1 55 кончета. 4200 са твърде много за това Пунто.
                        Punto 55 SX

Коментар

колегата ми си взе Браво 1.4 с клима за 3100.........тия къде са тръгнали с тези 4000лв?

Коментар

За Пунто 94 - каквото и да е , колкото и да е хубаво - не повече от 3300-3400 - независимо от газта, джантите и т.н.На жената пунтото - 15.10.1997 производство, 3 врати, 1,2 - 60коня, ел пакет, хидравлика, перфектен салон, ожулване на три места отвън по купето, черни брони, без халогени, отлични гуми, нов акумулатор, прилична музика - всичко това за 2700лв - естествено със забележки - но вижте годината му. Дотук със обсулжване, номера, застраховки, данък - няма 3100. Имам да дам още 200лв за отстраняване на ожулените места по купето - за 3300 - 97 накрая. В Пловдив бях гледал ’97 с газ(слагана в Италия с ламбда контрол) три врати - 3300, друго - ’96, 4 врати, с много екстри, зелено, перфектно - към 3400. Мислед да взема това с газта ама жената каза - ’Йок, марули, с газ кола не ща...’ - и аз кво да направя, отказах се. Едни познати го взеха на другия ден щото им казах за него.Така че 4000+ за Пунто ’94 - айде моля ви се, ама не е луд тоя дето яде баницата, а тоя дето му я дава.
                            Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                            Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                            ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Grisha написа:
                              .........
                              не се излагай с това бяло ако ви харесва колицата взимайте,после да не вземете някой евтинджос и да пищите и да го правите после и да стъпи на същата цифра

Коментар

Working...
                              X