Здравейте, фиатчето влезе за пребоядисване на някои детайли (поради драскотини по боята) и най-накрая решихме да боядисаме броните (по моя инициатива ) ... Но има един въпрос - понеже "праговете" са черни (не са точно прагове, по-скоро черни ивици по десетина сантиметра или по-малко) и броните са черни... чудя се дали да не оставим една черна лента отдолу на броните ? Или пък да боядисаме праговете сини ? Но дали пък ще стоят добре ? Дали да не поръчам пък да ми направят два по-евтини прага от някоя тунинг фирма, които да не правят колата по-ниска, а просто да я правят по-широка, понеже долу има извивка навътре ? Много се чудя моля помагайте ... Благодаря !!! Ето снимки на зверчето:п.п. Не е измито, но така се случи, че нямам нито една негова снимка когато да е било измито
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спешна нужда от съвет за боята !!!
Collapse
X
-
Grisha написа:И броните и праговете цвета на колата,първо трябва база и тогава с боя и лакНастоящата - Ford Focus ST
Бившата - Bravo GT - мъничко, черничко, тук - там стъпва ...
Франкенщайн - R.I.P.
Fiat Ducato Heku Wohnmobill 530 '87 - НАБОРЪТ
Коментар
-
за пластификатора основите и т н - знам ... майстора направи пасата на един приятел като чисто нов и все още е така ... и аз съм на това мнение за цветовете но събирам още мнения и коментари ...п.п. при мен всички освен 5та са космически ...1ва - ~502ра - 853та - 1104та - 120-130 ... нагоре не е изпробвано 5та - 120 ... :D слабичка е 5та ... тежка по-скоро...
Коментар
-
Аз щях да питам същото за Пунто За прагчето ако имаш възможност накарай да ти направят някое по-изчистено и ще стане :D И ако не е тайна - след като ги боядисаш колко долу-горе ще ти излезе Аз се чудя дали да не я загладя малко бронята където има една лента по средата и .Знаете ли какво трябва да се използва да се запълни товаFiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
RoMeO_156_GTA написа:Аз щях да питам същото за Пунто За прагчето ако имаш възможност накарай да ти направят някое по-изчистено и ще стане :D И ако не е тайна - след като ги боядисаш колко долу-горе ще ти излезе Аз се чудя дали да не я загладя малко бронята където има една лента по средата и .Знаете ли какво трябва да се използва да се запълни товаex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
kiler_4o написа:за пластификатора основите и т н - знам ... майстора направи пасата на един приятел като чисто нов и все още е така ... и аз съм на това мнение за цветовете но събирам още мнения и коментари ...п.п. при мен всички освен 5та са космически ...1ва - ~502ра - 853та - 1104та - 120-130 ... нагоре не е изпробвано 5та - 120 ... :D слабичка е 5та ... тежка по-скоро...ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
RoMeO_156_GTA написа:Grisha написа:Кит
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар