Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спешна нужда от съвет за боята !!!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Спешна нужда от съвет за боята !!!

Здравейте, фиатчето влезе за пребоядисване на някои детайли (поради драскотини по боята) и най-накрая решихме да боядисаме броните (по моя инициатива ) ... Но има един въпрос - понеже "праговете" са черни (не са точно прагове, по-скоро черни ивици по десетина сантиметра или по-малко) и броните са черни... чудя се дали да не оставим една черна лента отдолу на броните ? Или пък да боядисаме праговете сини ? Но дали пък ще стоят добре ? Дали да не поръчам пък да ми направят два по-евтини прага от някоя тунинг фирма, които да не правят колата по-ниска, а просто да я правят по-широка, понеже долу има извивка навътре ? Много се чудя моля помагайте ... Благодаря !!! Ето снимки на зверчето:п.п. Не е измито, но така се случи, че нямам нито една негова снимка когато да е било измито

И броните и праговете цвета на колата,първо трябва база и тогава с боя и лак
    ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

Grisha написа:
      И броните и праговете цвета на колата,първо трябва база и тогава с боя и лак
      И пластификатор за боята, та да не започне да се лющи като включиш на 3-та космическа...
      Настоящата - Ford Focus ST
      Бившата - Bravo GT - мъничко, черничко, тук - там стъпва ...
      Франкенщайн - R.I.P.
      Fiat Ducato Heku Wohnmobill 530 '87 - НАБОРЪТ

Коментар

за пластификатора основите и т н - знам ... майстора направи пасата на един приятел като чисто нов и все още е така ... и аз съм на това мнение за цветовете но събирам още мнения и коментари ...п.п. при мен всички освен 5та са космически ...1ва - ~502ра - 853та - 1104та - 120-130 ... нагоре не е изпробвано 5та - 120 ... :D слабичка е 5та ... тежка по-скоро...

Коментар

Аз щях да питам същото за Пунто За прагчето ако имаш възможност накарай да ти направят някое по-изчистено и ще стане :D И ако не е тайна - след като ги боядисаш колко долу-горе ще ти излезе Аз се чудя дали да не я загладя малко бронята където има една лента по средата и .Знаете ли какво трябва да се използва да се запълни това
          Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

RoMeO_156_GTA написа:
            Аз щях да питам същото за Пунто За прагчето ако имаш възможност накарай да ти направят някое по-изчистено и ще стане :D И ако не е тайна - след като ги боядисаш колко долу-горе ще ти излезе Аз се чудя дали да не я загладя малко бронята където има една лента по средата и .Знаете ли какво трябва да се използва да се запълни това
            Кит
            ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

kiler_4o написа:
              за пластификатора основите и т н - знам ... майстора направи пасата на един приятел като чисто нов и все още е така ... и аз съм на това мнение за цветовете но събирам още мнения и коментари ...п.п. при мен всички освен 5та са космически ...1ва - ~502ра - 853та - 1104та - 120-130 ... нагоре не е изпробвано 5та - 120 ... :D слабичка е 5та ... тежка по-скоро...
              Незнам колко може да е космическо това 0.9,тази кола е за возене градско икономично не за ръчки

Коментар

Grisha написа:
                Кит
                под "Кит" да разбирам ли това с което пълнят Опелите
                Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

RoMeO_156_GTA написа:
                  Grisha написа:
                  Кит
                  под "Кит" да разбирам ли това с което пълнят Опелите
                  то при тях това е основния материал :DВече е решено - ще се боядисат и броните и праговете .. като се замисля и така ще е добре, но ако не е добре ще поръчам някои по-изчистени прагове ... като на бравото абартските :D

Коментар

Working...
                  X