Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

25000 - поредната инициатива за безопасно шофиране

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

25000 - поредната инициатива за безопасно шофиране

Днес поучих от M-Tel следния SMS:По повод европейския ден за пътна безопасност M-Tel апелира: До 2010 г. заедно можем да спасим 25 000 човешки живота! Нека спрем войната по пътищата!Добра инициатива! Да пратят SMS на всеки свой абонат! Дано се замислят камикадзетата и безсмъртните...

Уви! Тази тема мине не мине и я дъвчем. Правим кампании и, какво от това?! Хващат таксиметров шофьор с два промила и нещо в кръвта и стикер "не карам пил" на задното стъкло... Нямам думи. Повече култура и толерантност към другите! Друго не мога да кажа. Лятото идва... дано с по-малко жертви този път.А между другото, колега... с това заглавие някой може да помисли, че иде реч за награда от игра... предлагам ти да го промениш за да е по-ясно.
    Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Готово! Ма не вярвам да хване дикиш цялата тази работа... До сега сме преживели поне 100 акции и инициативи... Все същия к**. Yellow_Flash_Colorz_PDT_05

Коментар

И аз получих такъв смс макар да съм разумен на пътя,но на повечето тея неща едва ли ще им направят впечатление!
        now. BMW E39 523i '98 170hp
        ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
        ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

Добре да до 2010-та има 2.5 години тая как изкараха числото 25000. До колкото знам бройката на загиналите за година се движи около 1000 Да не би да са имали предвид до 2100 година ?
          Alfa 147 1.9 JTDm '07 Q2 - хем червена, хем пуши черно;Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
          ex. Alfa 155 1.7 '93 ### ex, Alfa 147 1.9 JTDm '03 R.I.P. ###Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001,

Коментар

pr_00f написа:
            Добре да до 2010-та има 2.5 години тая как изкараха числото 25000. До колкото знам бройката на загиналите за година се движи около 1000 Да не би да са имали предвид до 2100 година ?
            Не, точно така пипше! Може би са имали в предвид цялата Ивропа!

Коментар

И аз получих такъв СМСА по новините гледах че само в България по пътя са загинали повече хора отколкото от началото на войната в ирак (войници, цивилни, камикадзета и т.н.)НАПРАВЕТЕ СИ ИЗВОДА САМИ

--------------------

Коментар

Както се казва в една реклама... аз ще я перефразирам обаче "Не трябват само кампанни-трябва и акъл!"
                Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

pr_00f написа:
                  За съжаление грешиш, 3000 бяха загиналите само до март месец...
                  Не знам дали знаете, но "не знам" се пише отделно!
                  Fiat Punto 1.2 SX 2000 г.

Коментар

грешишкак 3000 за 3 месеца
                    Според българската статистика годишно при катастрофи загиват 1090 души
                    2015 Renault Megane Expression GT
                    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                    Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Наистина моя грешка, това е броя на ПТП, загиналите наистина са около 1000. Намерих статистиката на МВР за 2005 и 2006 г.http://dokkpbdp.mvr.bg/NR/rdonlyres/...0/vidPTP06.xls
                      Не знам дали знаете, но "не знам" се пише отделно!
                      Fiat Punto 1.2 SX 2000 г.

Коментар

Working...
                      X