Днес поучих от M-Tel следния SMS:По повод европейския ден за пътна безопасност M-Tel апелира: До 2010 г. заедно можем да спасим 25 000 човешки живота! Нека спрем войната по пътищата!Добра инициатива! Да пратят SMS на всеки свой абонат! Дано се замислят камикадзетата и безсмъртните...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
25000 - поредната инициатива за безопасно шофиране
Collapse
X
-
HumppaЕтикети: –
-
Уви! Тази тема мине не мине и я дъвчем. Правим кампании и, какво от това?! Хващат таксиметров шофьор с два промила и нещо в кръвта и стикер "не карам пил" на задното стъкло... Нямам думи. Повече култура и толерантност към другите! Друго не мога да кажа. Лятото идва... дано с по-малко жертви този път.А между другото, колега... с това заглавие някой може да помисли, че иде реч за награда от игра... предлагам ти да го промениш за да е по-ясно.Frontera Sport, X20SE март 1998
-
Humppa
Готово! Ма не вярвам да хване дикиш цялата тази работа... До сега сме преживели поне 100 акции и инициативи... Все същия к**. Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
Коментар
-
Humppa
pr_00f написа:Добре да до 2010-та има 2.5 години тая как изкараха числото 25000. До колкото знам бройката на загиналите за година се движи около 1000 Да не би да са имали предвид до 2100 година ?
Коментар
-
pr_00f написа:Добре да до 2010-та има 2.5 години тая как изкараха числото 25000. До колкото знам бройката на загиналите за година се движи около 1000 Да не би да са имали предвид до 2100 година ?Не знам дали знаете, но "не знам" се пише отделно!
Fiat Punto 1.2 SX 2000 г.
Коментар
-
Наистина моя грешка, това е броя на ПТП, загиналите наистина са около 1000. Намерих статистиката на МВР за 2005 и 2006 г.http://dokkpbdp.mvr.bg/NR/rdonlyres/...0/vidPTP06.xlsНе знам дали знаете, но "не знам" се пише отделно!
Fiat Punto 1.2 SX 2000 г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар