Днес поучих от M-Tel следния SMS:По повод европейския ден за пътна безопасност M-Tel апелира: До 2010 г. заедно можем да спасим 25 000 човешки живота! Нека спрем войната по пътищата!Добра инициатива! Да пратят SMS на всеки свой абонат! Дано се замислят камикадзетата и безсмъртните...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
25000 - поредната инициатива за безопасно шофиране
Collapse
X
-
HumppaЕтикети: –
-
Уви! Тази тема мине не мине и я дъвчем. Правим кампании и, какво от това?! Хващат таксиметров шофьор с два промила и нещо в кръвта и стикер "не карам пил" на задното стъкло... Нямам думи. Повече култура и толерантност към другите! Друго не мога да кажа. Лятото идва... дано с по-малко жертви този път.А между другото, колега... с това заглавие някой може да помисли, че иде реч за награда от игра... предлагам ти да го промениш за да е по-ясно.Frontera Sport, X20SE март 1998
-
Humppa
Готово!Ма не вярвам да хване дикиш цялата тази работа... До сега сме преживели поне 100 акции и инициативи... Все същия к**. Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
Коментар
-
Humppa
pr_00f написа:Добре да до 2010-та има 2.5 години тая как изкараха числото 25000. До колкото знам бройката на загиналите за година се движи около 1000Да не би да са имали предвид до 2100 година ?
Коментар
-
pr_00f написа:Добре да до 2010-та има 2.5 години тая как изкараха числото 25000. До колкото знам бройката на загиналите за година се движи около 1000Да не би да са имали предвид до 2100 година ?
Не знам дали знаете, но "не знам" се пише отделно!
Fiat Punto 1.2 SX 2000 г.
Коментар
-
Наистина моя грешка, това е броя на ПТП, загиналите наистина са около 1000. Намерих статистиката на МВР за 2005 и 2006 г.http://dokkpbdp.mvr.bg/NR/rdonlyres/...0/vidPTP06.xlsНе знам дали знаете, но "не знам" се пише отделно!
Fiat Punto 1.2 SX 2000 г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар