Колеги, вече втори месец тук зад един блок в Люлин седи едно ударено пунто. Номера му е СА 6489 ВМ. Някой има ли идея на кой може да е това пунто. Ударено е на 3 места. Много е за правене. Смисъл .. скъпо ще е да се прави. Та мисълта ми е ако някой знае на кой е това пунто или дори ако собственика чете, да видим да го вземеме с останалите колеги от форума за части.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ударено Пунто в Люлин.
Collapse
X
-
The_Wicker_Man написа:Колеги, няма нищо чакалско. Пунтото е изтрескано на 3 места, стои 2 ако не и 3 месеца на паркинг, не се е вясвал никога никой покрай това пунто и на всичкото отгоре стои отключено !!! Ако имаше идеи да го прави смятам поне щеше да го заключи да не го изкраднат отвътре.Настоящата - Ford Focus ST
Бившата - Bravo GT - мъничко, черничко, тук - там стъпва ...
Франкенщайн - R.I.P.
Fiat Ducato Heku Wohnmobill 530 '87 - НАБОРЪТ
Коментар
-
Айде и за да се намеса у лешоядската тема ама по друг повод. Гледам от 3 месеца едно Ритмо през един блок от нас. Вече му счупиха задния джам. Май имаше некви жълти номера или са ги върнали не знам. Май е бензин 60 коня. Та ме гложди от няколко дена да пусна тема ако на някой му трябва за части да му прасна неква обява или де да знам кво /не знам на кой е/.
Коментар
-
Re: зарязана кола
kluchar написа:ако става въпрос то и до Те Маркет бившия кореком има едно Уно зарязано ударено отдзат а за Пунтото и на менми трябва сеник за водача и еда капачка от дясната врата на дръшката не се среща много строшени коли от Пунтовците или ако има ги продават доста скъпоAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар