Колеги някой от вас да има наблюдения за горепосочения автомобил (Fiat Doblo), като ме интересува версията ван, т.е. не товарния модел. Не съм се ориентирал за дв-л, но клоня към дизел, но мисля че и бензинов с един газов инжекц. няма да е толкова зле. Разликата в цената м/у дизела и бензина ще покрие разходите по газ. инжекцион.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Doblo
Collapse
X
-
Според мен именно дизеловият двигател е най-хубавото в Доблото - впечатленията ми са от Добло дизел 1.3 MultiJet Cargo с надстройката. То зависи какво търсиш в този автомобил, но мисля че много приличната динамика* и разходът от порядъка на 6 л./100 нафта градско не са за пренебрегване.*P.S. Представям си как върви 1.9...ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
-
Pecho написа:Според мен именно дизеловият двигател е най-хубавото в Доблото - впечатленията ми са от Добло дизел 1.3 MultiJet Cargo с надстройката. То зависи какво търсиш в този автомобил, но мисля че много приличната динамика* и разходът от порядъка на 6 л./100 нафта градско не са за пренебрегване.*P.S. Представям си как върви 1.9...
Коментар
-
nesi kopuvaite doblo
Pinky написа:Pecho написа:Според мен именно дизеловият двигател е най-хубавото в Доблото - впечатленията ми са от Добло дизел 1.3 MultiJet Cargo с надстройката. То зависи какво търсиш в този автомобил, но мисля че много приличната динамика* и разходът от порядъка на 6 л./100 нафта градско не са за пренебрегване.*P.S. Представям си как върви 1.9...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар