Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво ми се случи тази нощ.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Какво ми се случи тази нощ.

Да ви се оплача и на вас.Днес през нощта,някъде около 2 часа,един пиян тъпанар,изкърти двете ми огледала.Ей така нарочно,насилствено.Само след няколко минути полицаите го заловиха,естествено аз им се обадих и казвах на къде отива въпросното подобие на човек.Много се ядосах тогава.Така да се каже по количката всичко си работи и не ми е създавала сериозни проблеми,а тоя да доийде и да изкърти и двете огледала...Направо нямам думи...

Трябвало е малко да му дойде акъл в главата!
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
    Fiat Linea 1.3 Multijet'08
    Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
    http://forum.fiat-bg.org

Коментар

Горката колица. Спокойно, евтини са. Ще се намерят по-хубави.Веднъж бащата осъмна без 2 огледала на Омегата, докато още я имаше. 200лв на огледало нови.Естествено взе ги по 50лв крадени.
      Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
      Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

zgabrovski написа:
        Трябвало е малко да му дойде акъл в главата!
        Да но за съжаление нямаше такова нещо,а оня разправял,че ще се оплаква от грубо отношение на полицаите към него.Много нагъл.

Коментар

ебаси нема такива идиоти... ама то алкохола на никой не прощава...
          Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

А ако се и боцнал...
            Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
            Fiat Linea 1.3 Multijet'08
            Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
            http://forum.fiat-bg.org

Коментар

Ако видя,че някой ми пипне по колата направо незнам какво ше му се случи,ще му оставя нещо за цял живот
              ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

абе нито е да го биеш нито е да не го. после трябва да го лежиш като за човек... а за едно огледало струва ли сиНадявамсе застрахователите да платят още повече че куките са го хванали
                Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

За вандализъм и за още мноооооого други неща, застрахователите не плащат. Който си застрахова коли от този клас, се оказва, че почти си хвърля парите на вятъра. // Личен опит
                  no pain no pain

Коментар

Грешиш. Това спада към "Щети нанесени от трети лица". Преди време един ми беше надраскал колата със спрей. Не знам кой е но заведох щета с неизвестен извършител. Платиха ми. Платиха ми обаче не бях доволен. Щетата беше "НЕРЕГРЕСНА" т.е. нямаше от кой да си търсят парите и затова не беше платено подобаващо. А цялата кола беше нашарена. Сега обаче когато извършителя се знае, вадиш си една бележка от РПУ и ще си по доволен. Ще ти платят колкото си трябва, а след това парите ще си ги търсят от оня.Иначе за оня тупан дето щел да завежда жалба за лошо отношение от страна на полицаите .. какво да го коментираме. Такива са нашите престъпници. Те са и най-болните в света. Аз не знам някой който е бил задържан да не се е разболял и да не му е издействано излизане Дееба тия закони дееба.

Коментар

Боклуците ги има на всякаде, а простотията нали знаете че не ходи по гората....
                      >>JDM<<

Коментар

Такива едно дърво по главата примъкваш без да те види някои, туряш в чувала и го хвърляш някъде по надълбоко.

Коментар

Преди няколко дни същото сполетя на брат ми БМВто, в центъра на София Отишъл на заведение с приятели и като се върнал при колата какво да види и двете огледала счупени Преди една година на един приятел, работещ във военна полиция, пред работата му - Министерсво на отбраната, един пиян реши да му потънцува на колата на предния капак Бързо го арестуваха! Водиха дела срещу него и го накараха да си плати всичко На мен една вечер след мача Левски-Вердер в София, на ул."Раковска" и ул. "Московска" , 2ма пияни немски фенове се опитаха да ми потрошат Бравото, единият ми наби шут в шофьорското огледало. С колегите ми ги наказахме подобаващо..
                          BMW E90 320D
                          ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                          ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                          ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

Явно вандалските прояви не са рядкост. Преди няколко дена видях Браво с лепени предни огледала, явно го е споходила подобна участ, дано да имаш каско за да си възстановиш щетите без да се бъркаш много.
                            BRAVA 1,4 12V
                            Nissan Navara

Коментар

Тъкмо мислех да не си плащам вече вноските за Каско, а то гледай какви работи стават. Колегата пак е изкарал късмет, че е видял разсипника... ами ако не го видиш Yellow_Flash_Colorz_PDT_22
                              blagun написа:
                              ...Водиха дела срещу него и го накараха да си плати всичко
                              Какви дела, какви 5 лева?! Двете колена на сол и да плати всичко ДВОЙНО - еб*хти пияните боклуци.
                              M-Benz E 250 TD 150hp
                              M-Benz 200d 75 hp
                              Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили

Коментар

Working...
                              X