Да ви се оплача и на вас.Днес през нощта,някъде около 2 часа,един пиян тъпанар,изкърти двете ми огледала.Ей така нарочно,насилствено.Само след няколко минути полицаите го заловиха,естествено аз им се обадих и казвах на къде отива въпросното подобие на човек.Много се ядосах тогава.Така да се каже по количката всичко си работи и не ми е създавала сериозни проблеми,а тоя да доийде и да изкърти и двете огледала...Направо нямам думи...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво ми се случи тази нощ.
Collapse
X
-
Трябвало е малкода му дойде акъл в главата!
Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
-
А ако се и боцнал...Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
Грешиш. Това спада към "Щети нанесени от трети лица". Преди време един ми беше надраскал колата със спрей. Не знам кой е но заведох щета с неизвестен извършител. Платиха ми. Платиха ми обаче не бях доволен. Щетата беше "НЕРЕГРЕСНА" т.е. нямаше от кой да си търсят парите и затова не беше платено подобаващо. А цялата кола беше нашарена. Сега обаче когато извършителя се знае, вадиш си една бележка от РПУ и ще си по доволен. Ще ти платят колкото си трябва, а след това парите ще си ги търсят от оня.Иначе за оня тупан дето щел да завежда жалба за лошо отношение от страна на полицаите .. какво да го коментираме. Такива са нашите престъпници. Те са и най-болните в света. Аз не знам някой който е бил задържан да не се е разболял и да не му е издействано излизанеДееба тия закони дееба.
Коментар
-
Преди няколко дни същото сполетя на брат ми БМВто, в центъра на СофияОтишъл на заведение с приятели и като се върнал при колата какво да види и двете огледала счупени
Преди една година на един приятел, работещ във военна полиция, пред работата му - Министерсво на отбраната, един пиян реши да му потънцува на колата на предния капак
Бързо го арестуваха! Водиха дела срещу него и го накараха да си плати всичко
На мен една вечер след мача Левски-Вердер в София, на ул."Раковска" и ул. "Московска" , 2ма пияни немски фенове се опитаха да ми потрошат Бравото, единият ми наби шут в шофьорското огледало. С колегите ми ги наказахме подобаващо..
BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
Тъкмо мислех да не си плащам вече вноските за Каско, а то гледай какви работи стават. Колегата пак е изкарал късмет, че е видял разсипника... ами ако не го видиш Yellow_Flash_Colorz_PDT_22blagun написа:...Водиха дела срещу него и го накараха да си плати всичкоM-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар