Аз лично мЕсо не отказвам! Вино и бира също Не обичам (много) само варено птиче мЕсо! А най обичам осОлено и налОжено свИнско мЕсо, алангле на скара, сос яко червено вино! Може да е вредно, ама е вкусно па нека да ми е лошо! Може да споделите и как обичате или предпочитете да го консумирате. Аз ще го направя по-късно, че ме викат да консумирам мЕсо! Между другото - с два-трима приятели в пиянски проблясък на глупост/гениалност решихме и направихме форумче за да избистрим стратегията за месото - относнокупуване, приготвяне, консумация и так дале, че то не е шега работа това и трябва да се подхожда понаучному! Адреса също ще пусна по - натам... за интересуващите се.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво мЕсо предпочитате?
Collapse
X
-
Евала, Кире, за вдъхновената от Великден тема.Иначе за месото - гласувах за свинско, щот пържолки, шишчета и др. мое призводство са ми най любими.Даже в момента си хапвам бабече за мезе на биричката (ама аз съм го правил Декември и по нашия край му викат ПУСКА - искам да ви кажа че такива изпълнения фабрично производство просто няма).А иначе ямвсякакво месо, само при рибешкото съм с особено мнение...Ама да не отваряме подробно тая тема, че роман ще напиша.Просто съм от хората фенове на бирата с месно мезе, а не с пуканки.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Yavor написа:...А иначе ям всякакво месо, само при рибешкото съм с особено мнение...Ама да не отваряме подробно тая тема, че роман ще напиша.Просто съм от хората фенове на бирата с местно мезе, а не с пуканки.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Аз съм на диета от мЕсо! Дет се вика "Дайте ми на мене солените свински пържоли и червеното вино - па ме чекайте да умрем!" Темата беше по-дълга струва ми се, ама с тия сривове диетаджиите ни задминаа...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
Свинско печено, пушено, готвеноТелешко вареноПилешка супаСуджучета луканчици пастърмички тънко нарязаниРиба пъстърва увита във фолио във фурната с подправчициНе ям креМвирши, хамПоргски салами и въобще колбаси. Изключение - салам Закуска.Дивеч няма кой да ни донесе, а зайците, дето ги продават в Билла не са диви.Brava 1.6 16V, Бензин
Коментар
-
Общо взето ... СВИНСКОТО си е СВИНСКО! Дайте ми на мене осолен и опушен Свински бут и туба червено каберне или мавруд... па ме чекайте да умрем!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар