Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво мЕсо предпочитате?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Какво мЕсо предпочитате?

Аз лично мЕсо не отказвам! Вино и бира също Не обичам (много) само варено птиче мЕсо! А най обичам осОлено и налОжено свИнско мЕсо, алангле на скара, сос яко червено вино! Може да е вредно, ама е вкусно па нека да ми е лошо! Може да споделите и как обичате или предпочитете да го консумирате. Аз ще го направя по-късно, че ме викат да консумирам мЕсо! Между другото - с два-трима приятели в пиянски проблясък на глупост/гениалност решихме и направихме форумче за да избистрим стратегията за месото - относнокупуване, приготвяне, консумация и так дале, че то не е шега работа това и трябва да се подхожда понаучному! Адреса също ще пусна по - натам... за интересуващите се.
    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
    Нека Силата на бъде с Нас...

Щу е мЕсо се е благо,най-убаво е тва щу е раснало на кокал
    ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

Евала, Кире, за вдъхновената от Великден тема.Иначе за месото - гласувах за свинско, щот пържолки, шишчета и др. мое призводство са ми най любими.Даже в момента си хапвам бабече за мезе на биричката (ама аз съм го правил Декември и по нашия край му викат ПУСКА - искам да ви кажа че такива изпълнения фабрично производство просто няма).А иначе ямвсякакво месо, само при рибешкото съм с особено мнение...Ама да не отваряме подробно тая тема, че роман ще напиша.Просто съм от хората фенове на бирата с месно мезе, а не с пуканки.
      Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
      Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
      ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Yavor написа:
        ...А иначе ям всякакво месо, само при рибешкото съм с особено мнение...Ама да не отваряме подробно тая тема, че роман ще напиша.Просто съм от хората фенове на бирата с местно мезе, а не с пуканки.
        1. Солидарен - че то рибешкото мЕсо ли е - затова и не съм го посочил. 2. Е какво чакаш - напиши го - между хапките... и Какво по-хубаво от това, ядеш мЕсо, пиеш бира и пишеш за мЕсо! 3. Бе то и пуканките бая бира изпиват, ама мЕсото, мЕсотООООО..... ЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕ....

Коментар

Малееее, умирам за риба, но иначе гласувам за свинското.Все едно колата да се движи на газ, ама и тя е фен на бензина.

Коментар

Мене много ме кефи червеното месо,лудница е
            ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

Аз съм на диета от мЕсо! Дет се вика "Дайте ми на мене солените свински пържоли и червеното вино - па ме чекайте да умрем!" Темата беше по-дълга струва ми се, ама с тия сривове диетаджиите ни задминаа...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                Темата беше по-дълга струва ми се, ама с тия сривове диетаджиите ни задминаа...
                Без проблем мое ви оспамим темата с диети

Коментар

Дет’ са вика:Да е драно, да не е брано!
                  Настоящата - Ford Focus ST
                  Бившата - Bravo GT - мъничко, черничко, тук - там стъпва ...
                  Франкенщайн - R.I.P.
                  Fiat Ducato Heku Wohnmobill 530 '87 - НАБОРЪТ

Коментар

Баба гледа прасенца, и пиленца от онея дето стават по 4 кила чисти :D ама май повече набиваме пилешко!Свинско и пилешко на скара с винце и бира.....но ценя домашно отгледаното!
                    now. BMW E39 523i '98 170hp
                    ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
                    ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

Свинско печено, пушено, готвеноТелешко вареноПилешка супаСуджучета луканчици пастърмички тънко нарязаниРиба пъстърва увита във фолио във фурната с подправчициНе ям креМвирши, хамПоргски салами и въобще колбаси. Изключение - салам Закуска.Дивеч няма кой да ни донесе, а зайците, дето ги продават в Билла не са диви.
                      Brava 1.6 16V, Бензин

Коментар

Дъня и мачкам всякакво месо.Щом съм гладен ям всичко.То и затова сега се мъча да се храня само по малко да отслабна малко.
                        Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                        Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Така е всичко расло на кокъл е вкусно, стига баба да не прекали с балканските тайни,чубрица......(тука духа вятър) и не разбрах тайната
                          now. BMW E39 523i '98 170hp
                          ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
                          ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

Общо взето ... СВИНСКОТО си е СВИНСКО! Дайте ми на мене осолен и опушен Свински бут и туба червено каберне или мавруд... па ме чекайте да умрем!

Коментар

Working...
                            X