Свинето си е свине
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво мЕсо предпочитате?
Collapse
X
-
Esper написа:westdogg написа:Ям най-полезното( пилешко) . Гледам обаче че мнозиството яде свиско и в този ред на мисли ми е чудно колко от вас са с наднормено теглоFiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
I am in love with my cars
Коментар
-
eliie написа:А тогава ние кво сме? А и по принцин човека не е месояден вид
Коментар
-
Replay написа:... и се бях заканил да намаля вредните храни и компютъра и да отделям време за спорт ,обаче ето пак папкам саламче съдържащо много вредния консервант Е250 забранен в много страни ,пия кола и прекарвам деня на компютъра.Тъп ли съм или лаком ,я ми кажете ?П.С: Да ме простите за правописните грешки ама и р"а"цете са ми схванатиTonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Всичкоооооо,ама глазсувах за свинскотооооо!Всичко що е расло на кокъл ,както казва колегата ,си е убуууFiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
Хм... напоследък почвам много да залюбвам пуешкото... Разкошно месо за пържоли (приготвени както трябва) и за пържене в масълце... Баш мезе за винце! :D Сипи!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Хм... напоследък почвам много да залюбвам пуешкото... Разкошно месо за пържоли (приготвени както трябва) и за пържене в масълце... Баш мезе за винце! :D Сипи!now. BMW E39 523i '98 170hp
ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp
Коментар
-
Страшна тема,откъде я изкопа Браво!!!Гласувах за пилешкото ,макар всички да казват,че е най-мръсно,инъче обичам и добре сготвено зайче-това месо наистина е най-чистото!!! Но гласувах за пилешкото само защото трябва да избеера едно,но и свинското май си го тача също толкова. Единствено агнешко и ярешко не ям,освен аако е така сготвено,че да не се усеща противния му мирис!!!ex.Мареа ТД100
Коментар
-
emzo написа:Свинско, телешко, заешко, риба.Пилешко мразим от дъното на душата си
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар