Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво мЕсо предпочитате?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Свинето си е свине
    A3 1.9TDI 131к.с помпа-дюза 2002г 6 скорости 5 ВРАТИ вече 160+к.с
    Punto Sporting 1.9JTD 2003
    ex. Fiat Marea TD100 1998

Коментар

Esper написа:
      westdogg написа:
      Ям най-полезното( пилешко) . Гледам обаче че мнозиството яде свиско и в този ред на мисли ми е чудно колко от вас са с наднормено тегло
      Компютрите са много по-пагубни за теглото от месцето да ти кажа
      Колега прав си ,така сме се застояли пред тези машинки ,че не остава време за малко спорт,а за младото поколение мога да кажа само ,в този ред на мисли в сряда вечерта се събрахме да поритаме футбол с познати,не бях виждал топка около 3 години (ужас) ,на петата минута вече се задъхах и изморих а след 30-тина минути напълно се схванах ,получих мускулна треска още по време на игра,не потайте в какво състояние бяхме след час и половина едва се добрах до нас,ето днес треската продължава ,целия съм схванат и гледам дори да не се смея ,че боли,тази сутрин дори ходилата ме боляха,ужас незнаех че съм така "атрофирал" и се бях заканил да намаля вредните храни и компютъра и да отделям време за спорт ,обаче ето пак папкам саламче съдържащо много вредния консервант Е250 забранен в много страни ,пия кола и прекарвам деня на компютъра.Тъп ли съм или лаком ,я ми кажете ?П.С: Да ме простите за правописните грешки ама и р"а"цете са ми схванати
      Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
      Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
      I am in love with my cars

Коментар

eliie написа:
        А тогава ние кво сме? А и по принцин човека не е месояден вид
        Точно обратното...Човека затова е еволюирал , защото е включил и месо в менюто си,сътоветно се е разширил черепа и затова имаме повече мозък.Мисля,че още при рамапитека или при австралопитека се наблюдаваше това разширяване.Прегледайте някой научнопопулярен филм

Коментар

Пилешко и рибешко Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 най- диетични, най- малко холестерол и най- добре пасват на бялото винце лятото !!

Коментар

Replay написа:
            ... и се бях заканил да намаля вредните храни и компютъра и да отделям време за спорт ,обаче ето пак папкам саламче съдържащо много вредния консервант Е250 забранен в много страни ,пия кола и прекарвам деня на компютъра.Тъп ли съм или лаком ,я ми кажете ?П.С: Да ме простите за правописните грешки ама и р"а"цете са ми схванати
            Просто си зарибен, като голяма част от нас. Компютрите водят до пристрастяване, това е безспорен факт. Заменяме скучното ежедневие с "емоции" в чатове и форуми.
            Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Всичкоооооо,ама глазсувах за свинскотооооо!Всичко що е расло на кокъл ,както казва колегата ,си е убууу
              Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
              Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
              EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Хм... напоследък почвам много да залюбвам пуешкото... Разкошно месо за пържоли (приготвени както трябва) и за пържене в масълце... Баш мезе за винце! :D Сипи!
                VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                  Хм... напоследък почвам много да залюбвам пуешкото... Разкошно месо за пържоли (приготвени както трябва) и за пържене в масълце... Баш мезе за винце! :D Сипи!
                  Кво приказваш баце,те ония гадни пържоли на скара ммммммм . И аз от скоро наблягам на пуйци и наистина е перфектно месцето.п.с. А как се трепят тия птеродактили ...много внимателно
                  now. BMW E39 523i '98 170hp
                  ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
                  ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

Ям всякакво месо, но мога и без него!!Иначе гласувах за Прасенцето, най ми е сладко.

Коментар

Свинско, телешко, заешко, риба.Пилешко мразим от дъното на душата си
                      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Прасенцето естествено си е най най писнаха ми всякакви пилешки манджи, цяло лято пилешко Yellow_Flash_Colorz_PDT_29

Коментар

Ям всичко, що е расло на кокал, и на рибена кост не отказвам! Хеле па ако е с биричка ...
                          Alfa Romeo 155 1.8 TS 8V - Ex
                          Alfa Romeo 166 2.4 JTD - Ex
                          Volvo S60 Sport 2.4D

Коментар

Страшна тема,откъде я изкопа Браво!!!Гласувах за пилешкото ,макар всички да казват,че е най-мръсно,инъче обичам и добре сготвено зайче-това месо наистина е най-чистото!!! Но гласувах за пилешкото само защото трябва да избеера едно,но и свинското май си го тача също толкова. Единствено агнешко и ярешко не ям,освен аако е така сготвено,че да не се усеща противния му мирис!!!
                            ex.Мареа ТД100

Коментар

emzo написа:
                              Свинско, телешко, заешко, риба.Пилешко мразим от дъното на душата си
                              Общо взето и аз съм на същия принцип. Пилешко , пуешко и изобщо всякакви такива от този род не ги докосвам. Виж заешкото ми е любимо. Свинско също обичам. Ама телешко нямам спомен да съм опитвал и немога да кажа какво ми е мнението за него.

Коментар

Няма нищо по-хубаво на този свят от хубава крехка телешка пържолка на барбекю приготвена при колегата marinsto в ресторанта. Веднъж я опитах и свинското не ми е вкусно вече.

Коментар

Working...
                                X