Искам да видя, колко от хората, са толкова верни на форума както мен.По възможност да пишат тези, които са активни във форума и са регистрирани преди мен Както се вижда аз "датирам" от 20 Дек 2004г. Друго, което ми е интересно, тай като преди идвах на срещите, но от доста време не съм се мяркал, дали като напиша някакъв пост, някой си казва - "А я да видя ВО какво е написал.." , един вид виртуална позната личност
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Я да видя, кой е "старо куче" тук?
Collapse
X
-
Re: Я да видя, кой е "старо куче" тук?
BO написа:Искам да видя, колко от хората, са толкова верни на форума както мен.По възможност да пишат тези, които са активни във форума и са регистрирани преди мен Както се вижда аз "датирам" от 20 Дек 2004г. Друго, което ми е интересно, тай като преди идвах на срещите, но от доста време не съм се мяркал, дали като напиша някакъв пост, някой си казва - "А я да видя ВО какво е написал.." , един вид виртуална позната личност
Коментар
-
bubachko
09.11.2005... Преди това тормозех хората от Дир-а с въпроси от сорта на "Каква кола карам подяволите?!" относно двигател и чарколяци, всеки казваше различно (Типо "Швейцарката", имам я от септември 2004)Мене Митко ме докара тук, за което никак не съжалявам. Честно да си призная, той е човекът, който на-много ми е помонал (даже физически) и дал акъл за мойта Чибурашка до този момент, а и продължава да дава :D . Което все още ме кара да се чуствам неловко м/у двата форума, не че искам да кажа нещо, не ме разбирайте грешмо
Коментар
-
Леле аз направо съм си новобранец - Септември 2005...А за Митко - дайте да не обръщаме темата... помагал е ... ама ... хайде не ми се почваAlfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
bubachko
zgabrovski написа:А за Митко... хайде не ми се почва
Коментар
-
Аз форума го четях от началото на 2005,но чак преди да взема типото се регнах,щото имах въпроси и се двоумях дали да е типо (щот търсех алфа 75,33 или уно турбо ) :Dex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
Регистриран на: 05 Ноември 2004 г.От тогава съм on-line във форума :DFiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
Търси се..
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар