Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Я да видя, кой е "старо куче" тук?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Я да видя, кой е "старо куче" тук?

Искам да видя, колко от хората, са толкова верни на форума както мен.По възможност да пишат тези, които са активни във форума и са регистрирани преди мен Както се вижда аз "датирам" от 20 Дек 2004г. Друго, което ми е интересно, тай като преди идвах на срещите, но от доста време не съм се мяркал, дали като напиша някакъв пост, някой си казва - "А я да видя ВО какво е написал.." , един вид виртуална позната личност
    A20DTH ЖТД ама не баш
    1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
    Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Ми, аз датирам от 2000г. във форумите на dir.bg, пък регистрацията ми е от 2004г. там и от 2005г. тук

Коментар

Мисля че аз, макар старото куче в случая да е на 25.BO, ти всъщност колко коли имаш, че вече поражда спорове? :D
      Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
      Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Като си гледам сега регистрацията ми е от 14 Дек 2006, но това е щото си изтрих ника преди време от Митко форума. Иначе се регистрирах за първи път през септември 2005 и досаждах на потребителите тук с въпроси около покупката на Fiat Brava Еееее времена ...

Коментар

Re: Я да видя, кой е "старо куче" тук?

BO написа:
          Искам да видя, колко от хората, са толкова верни на форума както мен.По възможност да пишат тези, които са активни във форума и са регистрирани преди мен Както се вижда аз "датирам" от 20 Дек 2004г. Друго, което ми е интересно, тай като преди идвах на срещите, но от доста време не съм се мяркал, дали като напиша някакъв пост, някой си казва - "А я да видя ВО какво е написал.." , един вид виртуална позната личност
          03,11,2004 :P

Коментар

09.11.2005... Преди това тормозех хората от Дир-а с въпроси от сорта на "Каква кола карам подяволите?!" относно двигател и чарколяци, всеки казваше различно (Типо "Швейцарката", имам я от септември 2004)Мене Митко ме докара тук, за което никак не съжалявам. Честно да си призная, той е човекът, който на-много ми е помонал (даже физически) и дал акъл за мойта Чибурашка до този момент, а и продължава да дава :D . Което все още ме кара да се чуствам неловко м/у двата форума, не че искам да кажа нещо, не ме разбирайте грешмо

Коментар

Леле аз направо съм си новобранец - Септември 2005...А за Митко - дайте да не обръщаме темата... помагал е ... ама ... хайде не ми се почва
              Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
              Fiat Linea 1.3 Multijet'08
              Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
              http://forum.fiat-bg.org

Коментар

zgabrovski написа:
                А за Митко... хайде не ми се почва
                Сорим! Yellow_Flash_Colorz_PDT_14 Yellow_Flash_Colorz_PDT_14 Yellow_Flash_Colorz_PDT_14 не съм имал нищо впредвид! Просто си изказах от къде и как (кой вятър ме довя насам)Простено? не искам темата в никакъв случай са се оспамва Yellow_Flash_Colorz_PDT_20

Коментар

Аз форума го четях от началото на 2005,но чак преди да взема типото се регнах,щото имах въпроси и се двоумях дали да е типо (щот търсех алфа 75,33 или уно турбо ) :D
                  ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

Ми и аз да се обадя, някъде от началото, май около 10-ти ноември 2004 във форума, иначе около година по-рано присъствие в дир-а, макар и не много активно.
                    Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...

Коментар

3-ти Ноември, първия ден на форума....
                      Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                      Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                      ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Регистриран на: 05 Ноември 2004 г.От тогава съм on-line във форума :D
                        Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
                        Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
                        Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
                        Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"

Търси се..

Коментар

Още от дир-а... Дори стикера на колата ми е от крематорските. п.п.Хаха... я виж ти, а аз си мислех, че само на мен не ми се спи по т’ва време.
                          Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
                          --- в сърцето завинаги... ---
                          Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp

Коментар

03 Ное 2004
                            Обичта е по - силна от омразата. Сърцето е по - силно от огорчението. Усмивката на душата е по - силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.
                            Трезвен ТУК не пиша!
                            Un Italiano Vero

Коментар

Регистриран на: 17 Ное 2005 веднага щом се сдобих с красавицата
                              Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

Working...
                              X