Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Айде да се похваля :)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Айде да се похваля :)

Колеги да се похваля с новата си придобивка !
    Fiat Bravo 1.9 TD100

Re: Айде да се похваля

Anaboliy написа:
    Колеги да се похваля с новата си придобивка !
    Евалата колега супер са :D Със здраве да си ги караш и да им се радваш
    ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

Честити Много са готини от къде са и за колко кеш ги взе ако не е тайна

Коментар

Ganchev написа:
        Май са от едно купе,ама нека колегата си каже да не бъркам
        ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

честито! и едно странично въпросче - от кога караш с тези гуми? аз от скоро съм със същите и като комфорт, устойчивост и спиране съм мноого доволен, но ми се струват доста меки за летни гуми и колата ускорява, като че ли маалко по-тромаво. а и сугурно се износват сравнително бързо....
          "Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
          (Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)

Коментар

Значи всичко е чисто ново. От Мотоексперт днес ги взех. И гумите и джантите а за по тромавото незнам предполажам, че ще има малка разлика тъй като от 14’ на 15’цената е около 900 лв няколко лв по- малко, но взех и секретни болтове монтаж и т.н. но ми направиха отстъпка, защото взех сичко и ги монтирах при тях.
            Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

Abarth. написа:
              Ganchev написа:
              като ги видях ми заприличаха на тези от купето на val_macrae П.с. Много са готини и гумите и джантите,и колата затъмнявал ли си страничните мигачи или така ми се струва

Коментар

Честито,много са хубави и й отиват.
                Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
                Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
                I am in love with my cars

Коментар

Честито! Най-накрая дойде на моята, че по-хубави от новите ляти джанти няма! Аз се колебаех между точно този модел DOTZ и моделът на ENZO, който сега ми е на колата. А от гумите съм супер доволен!
                  Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Anaboliy написа:
                    Значи всичко е чисто ново....
                    По-добрият избор. Втора употреба само жумели има!!! Да са ти честити и да ги пазиш от дупки, бордюри, камъни, пирони, стъкла, лоши хора и т.н.

Коментар

Vladim написа:
                      Честито! Най-накрая дойде на моята, че по-хубави от новите ляти джанти няма! Аз се колебаех между точно този модел DOTZ и моделът на ENZO, който сега ми е на колата. А от гумите съм супер доволен!
                      Я пусни снимки да видим и твойте как стоят :D

Коментар

Abarth. написа:
                        Снимал съм само информативно на мръсна кола... днес я измих, но ме мързи да слизам пред блока и да ме запат съседите как си снимам лъскавата кола! И само да допълня-моите са 14-ки!
                        Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Ganchev написа:
                          Abarth. написа:
                          Ganchev написа:
                          като ги видях ми заприличаха на тези от купето на val_macrae П.с. Много са готини и гумите и джантите,и колата затъмнявал ли си страничните мигачи или така ми се струва
                          Дам, затъмнени са! Мн по добре е така иначе оранжево мн дразни, а прозрачни неможах да си намеря
                          Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

Vladim написа:
                            Abarth. написа:
                            Снимал съм само информативно на мръсна кола... днес я измих, но ме мързи да слизам пред блока и да ме запат съседите как си снимам лъскавата кола! И само да допълня-моите са 14-ки!
                            Колега колко ти излезнаха 14ките? Че и аз съм замислил да си взимам и май към чисто ново клоня

Коментар

Честито! А колеги и свестни гуми втора употреба попадат. Преди година мога да кажа, че ударих джакпота. За 200лв взех 4 гуми Continental ContiEcoContact CP 185/60/15, от които само едната струва 206лв чисто нова (за справка http://www.vktyres.com/). Гумите бяха на 2 седмици още със шиповете. Някакъв си бил купил нова кола и му я доставили с тея гуми и железни джанти. Оня решил да слага 16-ки лети и беше дал гумите на един магазин за втора употреба.. та така Не е зле човек като минава да подпитва продавачите какво ново Мен ме навиват за железни джанти, но засега това е абсурд да сложа такива.
                              Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Working...
                              X