Колеги да се похваля с новата си придобивка !
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Айде да се похваля :)
Collapse
X
-
Re: Айде да се похваля
Anaboliy написа:Колеги да се похваля с новата си придобивка !ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
-
Ganchev написа:Честити Много са готини от къде са и за колко кеш ги взе ако не е тайнаex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
честито! и едно странично въпросче - от кога караш с тези гуми? аз от скоро съм със същите и като комфорт, устойчивост и спиране съм мноого доволен, но ми се струват доста меки за летни гуми и колата ускорява, като че ли маалко по-тромаво. а и сугурно се износват сравнително бързо...."Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Коментар
-
Значи всичко е чисто ново. От Мотоексперт днес ги взех. И гумите и джантите а за по тромавото незнам предполажам, че ще има малка разлика тъй като от 14’ на 15’цената е около 900 лв няколко лв по- малко, но взех и секретни болтове монтаж и т.н. но ми направиха отстъпка, защото взех сичко и ги монтирах при тях.Fiat Bravo 1.9 TD100
Коментар
-
Abarth. написа:Ganchev написа:Честити Много са готини от къде са и за колко кеш ги взе ако не е тайна
Коментар
-
Vladim написа:Честито! Най-накрая дойде на моята, че по-хубави от новите ляти джанти няма! Аз се колебаех между точно този модел DOTZ и моделът на ENZO, който сега ми е на колата. А от гумите съм супер доволен!ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
Ganchev написа:Abarth. написа:Ganchev написа:Честити Много са готини от къде са и за колко кеш ги взе ако не е тайнаFiat Bravo 1.9 TD100
Коментар
-
Vladim написа:Abarth. написа:Я пусни снимки да видим и твойте как стоят :D
Коментар
-
Честито! А колеги и свестни гуми втора употреба попадат. Преди година мога да кажа, че ударих джакпота. За 200лв взех 4 гуми Continental ContiEcoContact CP 185/60/15, от които само едната струва 206лв чисто нова (за справка http://www.vktyres.com/). Гумите бяха на 2 седмици още със шиповете. Някакъв си бил купил нова кола и му я доставили с тея гуми и железни джанти. Оня решил да слага 16-ки лети и беше дал гумите на един магазин за втора употреба.. та така Не е зле човек като минава да подпитва продавачите какво ново Мен ме навиват за железни джанти, но засега това е абсурд да сложа такива.Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар