......както казва майка ми, " идиотщината ти няма край"......четете какви ги заформих и споделете на някой случвало ли му се е......:....в сряда следобед, към 3 часа ми звъннаха от софииският офис, че трябва да изпратя по някакъв начин хипер важни документи за един конкурс, който вече сме спечелили, но ако до 10 сутринта на следващият ден не представим още два-три документа и подпис на някакво заявление, губим класацията и вкарват следващият класиран.........половин час мислих, увувах, накрая разбрах че няма мърдане и хукнах за София.....тръгнах в 16.30 от Варна и в 21.45 бях в София....оставих въпросните документи, попълних, подписах и подпечатах и въпросната бланка и точно в момента, в който се отправях към колата ми звъннаха колегите от Варна, за да ми кажат, че в 11.30 утре / т.е четвъртък /трябва да сме на среща във Варна, която не може да се отложи.......т.е. едва ли не, трябваше да тръгна веднага за Варна......седя и мисля как да постъпя......нямаше да издържа да шофирам отново същото разстояние и решавам да преспя при родителите си в Габрово и от там в 6 като тръгна. за 3 часа съм във Варна.....обадих се на майка ми, разбрахме се и след 3 кафета, потеглих за Габрово.....беше към 10.30-11 часа........едвам гледах, денят беше доста натоварен, цял ден търчах из Варна като идиот, после и пътуването до София............на голямото спускане към Ябланица на изхода на магистралата вече усещах, че не мога да удържам колата.......уплаших се да не вляза в "Хрониките..." и реших да подремна за един час на ШЕЛ-а при петолъчката / стрелките бе, ква петолъчка...обърках се /.......спрях си колата, заключих се, свалих седалката, навих моб. си телефон за 01.00 часа и айдеееее.........сънчо.........Събудих се от някакъв голям ТИР, който да благодаря на бога беше решил да паркира до мен.....първоначално се чудех къде съм, като извадих моб. си телефон - гледам 16 неотговорени повиквания...часа на таблото на колата - 05.30 ...4 от майка ми и 12 от половинката ми......като не съм пристигнал в Габрово, както се уговорихме, мойте хора решили че съм се размазал някъде и за това не вдигам телефона......шок и ужас.....звъняли по полиции, спешна помощ......аз си спя кротко на ШЕЛ-а........както и да е, обадих се, слушах конско, клетви и рев.........и хукнах с бясна скорост към Варна, за да не изтърва и другата среща......на полицейската караулка при Севлиево ме спират........ровя, търся - няма документи....обърнах якета, жабки, джобове...няма ми документите.....гледам че времето напредва, а ония не ме пускат......търси, търси...иначе районното в Севлиево....УЖАС......на всичкото отгоре, колата ми с варненска регистрация, като ме питаха от къде съм - аз - Габрово, а на въпроса им къде по лична карта - София....ония се изумиха... ....няма мърдане.....накрая се оказа, че на ШЕЛ-а, като съм се завивал със сакото, документите се изхлузили от джоба и паднали между двете седалки на майкината си някъде встрани от ръчната... ......как да е, след половин часов престой на караулката, успях да тръгна......./ внимавайте там, спират като след атентат в Севлиево, младите момчета са печени, обаче има един 45 годишен с вид на алкохолик, гледа злобно и излезе супер мръсно копеле.....това е на главният път за Варна, има ограничение 60 и караулката се вижда в ляво.../....та след всичките перипетии, успях да се добера до Варна, едвам гледащ.....успях да свърша всичката работа, търчах после из града по други задачки и така...............не мисля някога да ми се е случвало подобно "натискане на педала" в преносният смисъл.....че и изкарах акъла на родата си....но няма как - работата край няма........лошото е, че на новата колица ще и разгоня фамилията за отрицателно време...вчера се навърши точно един месец от придобиването и, а вече съм на 11 000 километра..........та днес съм почивка, седя си в къщи, чета си форумчето и никой да не ме търси за нищо... :D ..........Поздрави на всички и ПРИЯТНА работа..... :P :P :P :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Най-голямата идиотщина, която съм правил....
Collapse
X
-
Явор МитевЕтикети: –
-
Има , има такива моменти
Аз имам няколко такива приключения. Да направо мога да кажа , че това си е приключение и то доста рисковано.Първото беше едно пътуване от София до Букурещ.Тръгване в 4 сутринта и към 8 часа бях там със служебната 406-ца.До към 17 часа си бях свършил работата и хайде обратно - хубавото беше , че времето беше приятно мисля че беше май месец, та се прибрах към 22 в Софето. Та за един ден съм взимал тва разстояние натам и насам.После пак ми се наложи да направя същия преход но връщането беше кошмарно.И в двата случая гледах като заварчик като си влизах в къщи и повярвайте ми не можех да спя цяла нощ от превъзбуда.Принципно като седна зад волана и не мога да се отпусна и заспя дори да съм много уморен. Моят кум (лекар) ведниж ми взе кръв точно след такъв преход и каза че нивото на серотонина ми е толкова високо че едва ли не съм бил нашмъркан яко с кока.Но най якия ми еднодневен преход бе София - Кьолн.Тръгване от софия в 3 часа и пристигане в Кьолн след 22 часово каране.............естествено пак бях като заварчик след тези 2200 километра.......Не е хич разумно ама ко да се прай, от време на време се случва........ПоздравиDriving Marea Weekend 1.8 16 V on LPG
Коментар
-
Humppa
И на мен ми се е случвал многокилометричен преход. Един приятел иска да си копува мотор и тръгваме рано сутринта от Белене, минаваме през Свищов да вземем още един моторджия и от там Велико Търново - Габрово - Казанлък (от тук взехме още един моторджия) - Дупница. Да, ама в Дупница няма евтини чопъри, а същото време има рокерски събор в Божурище... хайде от Дупница на Божурище. И там не харесахме нищо. И от Божурище по подбалканския - в Казанлък да спим. Да, ама в Казанлък има празници на града - то се почна - скари, бири... След 3-4 часа сън ставаме и тръгваме да се прибираме към Белене. А като минахме през Габрови и купихме мотор от там Кавазаки Вулкан 800.Това по средата на лятото в рамките на 36 часа... Аз бях тръгнал с кожени панталони, щото се разбрахме отначало - като вземем мотора от Дупница по пътя да се менкаме единия на колата, другия на мотора и така. Сварих се в тези кожи....
Коментар
-
Хилядите километри по европейските пътища не могат да се сравнят с 200-300 км преход в България. Тук напрежението е страхотно, главно поради рисковите моменти. Тук на всеки завой не знаше дали ще те бъде след него, заящото онзи отсреща прави изпреварване без никаква видимост. Това в никоя друга държава не съм видял.Иначе съм правил на ден по 1500 км само на Балканите и най-ме е било страх у нас!
Коментар
-
Re: Най-голямата идиотщина, която съм правил....
Авео написа:............ и хукнах за София.....тръгнах в 16.30 от Варна и в 09.45 бях в София................Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
--- в сърцето завинаги... ---
Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp
Коментар
-
Явор Митев
Sandeto написа:Авео написа:............ и хукнах за София.....тръгнах в 16.30 от Варна и в 09.45 бях в София................
Коментар
-
Ти от превазбуда от преживяното неможеш да насмогнеш да напишеш всичко което ти идва на акъла да разкажеш..следващия път не се навиваи да тръгваш сам на такава дълга дестинация. Барем вземи приятелката си с тебе, дори и да не шофира тя в едната посока поне да ти говори да не се унесеш и да се хвърлиш някаде недаи си Боже...
Коментар
-
Явор Митев
coolboby написа:Ти от превазбуда от преживяното неможеш да насмогнеш да напишеш всичко което ти идва на акъла да разкажеш..следващия път не се навиваи да тръгваш сам на такава дълга дестинация. Барем вземи приятелката си с тебе, дори и да не шофира тя в едната посока поне да ти говори да не се унесеш и да се хвърлиш някаде недаи си Боже...
Коментар
-
Авео написа:...беше към 10.30-11 часа........едвам гледах, денят беше доста натоварен, цял ден търчах из Варна като идиот, после и пътуването до София............на голямото спускане към Ябланица на изхода на магистралата вече усещах, че не мога да удържам колата.......уплаших се да не вляза в "Хрониките..." и реших да подремна за един час..........Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
--- в сърцето завинаги... ---
Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp
Коментар
-
И аз така на 2-3 пъти съм карал на ръба на изтощението. Веднъж се прибирах от Банско към 5 сутринта, но не бях спал предната вечер и на предела усещах че бравото едвам взима завоите и че аз като чели не участвам в управлението Спрях за малко на една отбивка, бих си 1-2 шамара наплисках се малко с вода и се освестих... КАто бях студент в Свищов пък редовно си пътувах след като предната вечер съм бил на диско до 4-5 и директно на колата и правех такива глупости, но най гадното беше когато пътувах за морето, а не бях спал от над 24 часа... Та пих 2 редбула тогава си спомням, и като пристигнахме на морето всички бяха убити от път, а аз кипях от енергия И пак не можах да заспя и до 7-8 сутринта си се разхождах из Созопол като бродещ вампир Обаче след това умората така се акумулира че първите 3 дни бях като убит на морето, само лежах като труп...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар