Току що се прибирам от гумаджийницата. Смених си летните гумите със зимни. Да точно така - летните със зимни. Два дни карах с летните си и тази вечер трябваше да свърша една работа и на път за вкъщи около 22,30 ч. ми кипна и си казах не, отивам да ги сменям (зимните още не бях ги свалил от багажника). Изнервих се, защото приспиране вибрираше колата.Казах колкото и да е тъпо отивам да ги махам. Гумаджията доста им се чуди на тия гуми - гледа ги, проверява баланса и след 15 минутен оглед установи, че едната от четирите лекичко мотаеше. Nino иначе във вторник твърдеше, че колата ми си спирала нормално. Утре отивам в Русе и оттам ще си купя нови KUMHO KH 15 185/60/14. В София се харчат за 95-98 лв. без да е включено оловото за баланса(големи са циганки), а в Русе са 92 лв + монтаж.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колко трябва да си луд да смениш летни със зимни в 24 ч.
Collapse
X
-
Явор Митев
... ...мани ги тия гуми и кажи кога ще пуснеш дългоочакваният "пост", дето скоро май ще станат 9 месеца, от как се е заченал.............по тоз повод ли отиваш в Русе....кога ще има
Коментар
-
Re: Колко трябва да си луд да смениш летни със зимни в 24 ч.
doofiat написа:Утре отивам в Русе и оттам ще си купя нови KUMHO KH 15 185/60/14. В София се харчат за 95-98 лв. без да е включено оловото за баланса(големи са циганки), а в Русе са 92 лв + монтаж.Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
В Люлин, след тунела, срещу мебели Лабиринт ми искат за KUMHO KH 15 185/60/14 цена от 95 лв. на брой. В тази цена е включен монтажа, но не и оловото. Викам колко ще ми струва всичко заедно с ловото и той ми разправя да си сложа средно по 3 лв на гума за олово . Големи цигани са там и никаква отстъпка не пожелаха да ми дадат, ако взема 8 гуми. При това уж със шефчето говорих.Отивам в Русе и пичовете, при които обикновено си сменям вече 2 години гумите и на двете коли, ми предложиха гумите KUMHO KH 15 с по 4 лв отстъпка на гума и без никакви пари за монтаж и простотии. Само да вметна, че смяна на 4 зимни с 4 летни гуми в Русе е 16 лв. София е 20-24 лв.Неговоря за икономията, а за разликата. Естествено, че като нямам какво да правя в Русе няма да се грабна да пътувам само за една смяна - въпроса е принципен.Иначе за хубавият повод още чакаме, но май ще е съвсем съвсем скоро :D В офиса правим яко заложи за дата. Тарифата е 2 лв на дата :D П.С. За другата седмица съм обещал да подаря тия гуми на един колега от форума и да продам кората за Браво, която имам, но ако се наложи ще отложим тия неща за някоя друга седмица :D
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар