Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колко трябва да си луд да смениш летни със зимни в 24 ч.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колко трябва да си луд да смениш летни със зимни в 24 ч.

Току що се прибирам от гумаджийницата. Смених си летните гумите със зимни. Да точно така - летните със зимни. Два дни карах с летните си и тази вечер трябваше да свърша една работа и на път за вкъщи около 22,30 ч. ми кипна и си казах не, отивам да ги сменям (зимните още не бях ги свалил от багажника). Изнервих се, защото приспиране вибрираше колата.Казах колкото и да е тъпо отивам да ги махам. Гумаджията доста им се чуди на тия гуми - гледа ги, проверява баланса и след 15 минутен оглед установи, че едната от четирите лекичко мотаеше. Nino иначе във вторник твърдеше, че колата ми си спирала нормално. Утре отивам в Русе и оттам ще си купя нови KUMHO KH 15 185/60/14. В София се харчат за 95-98 лв. без да е включено оловото за баланса(големи са циганки), а в Русе са 92 лв + монтаж.

Абе не знам за гумите, ама забелязвам, че авточастите в провинцията са по-скъпи отколкото в София.А труда там пък е по-евтин.
    N.Y. State of Mind

Коментар

... ...мани ги тия гуми и кажи кога ще пуснеш дългоочакваният "пост", дето скоро май ще станат 9 месеца, от как се е заченал.............по тоз повод ли отиваш в Русе....кога ще има

Коментар

А така! Викам и аз!
        Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
        Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.

Коментар

Re: Колко трябва да си луд да смениш летни със зимни в 24 ч.

doofiat написа:
          Утре отивам в Русе и оттам ще си купя нови KUMHO KH 15 185/60/14. В София се харчат за 95-98 лв. без да е включено оловото за баланса(големи са циганки), а в Русе са 92 лв + монтаж.
          Че откъде ще ги купуваш тия гуми, навсякъде монтажа е безплатен ако ги вземеш от тях,кажи кои са тия цигани верно. Според мен гумаджията гледа да си изкара некой лев.
          Ex Fiat 126P
          Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
          Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
          Alfa Romeo 147 1.6 TS
          Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

МНОГО!!!
            SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

В Люлин, след тунела, срещу мебели Лабиринт ми искат за KUMHO KH 15 185/60/14 цена от 95 лв. на брой. В тази цена е включен монтажа, но не и оловото. Викам колко ще ми струва всичко заедно с ловото и той ми разправя да си сложа средно по 3 лв на гума за олово . Големи цигани са там и никаква отстъпка не пожелаха да ми дадат, ако взема 8 гуми. При това уж със шефчето говорих.Отивам в Русе и пичовете, при които обикновено си сменям вече 2 години гумите и на двете коли, ми предложиха гумите KUMHO KH 15 с по 4 лв отстъпка на гума и без никакви пари за монтаж и простотии. Само да вметна, че смяна на 4 зимни с 4 летни гуми в Русе е 16 лв. София е 20-24 лв.Неговоря за икономията, а за разликата. Естествено, че като нямам какво да правя в Русе няма да се грабна да пътувам само за една смяна - въпроса е принципен.Иначе за хубавият повод още чакаме, но май ще е съвсем съвсем скоро :D В офиса правим яко заложи за дата. Тарифата е 2 лв на дата :D П.С. За другата седмица съм обещал да подаря тия гуми на един колега от форума и да продам кората за Браво, която имам, но ако се наложи ще отложим тия неща за някоя друга седмица :D

Коментар

ДОСТА! Абе щом имаш излишни пари...
                VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                  ДОСТА! Абе щом имаш излишни пари...
                  Нямам излишни, но се налага. Тая кола много ме подяжда вече месец.П.С. Ами кво пък, луд съм си

Коментар

Е сега пък за сметка на това ще те слуша много месеци! :D
                    Fiat Bravo 1.9 JTD / Fiat Bravo II 2.0 Multijet
                    www.fiat-bg.org/forum

Коментар

Луд умора няма...!Всъщност в по-късните часове е разтоварено от луди (т.е. клиенти) и всичко става много по-бързо. Що пък не към полунощ!?
                      Fiat Bravo 1.4 12V SPI 1996

Коментар

Working...
                      X