Поради малкоя спор, който се породи тук, неизбежно се стигна до тук Та въпроса ми е, има ли желаещи с "Bravo HGT" да се надбягват с "Алфа 145 QV" или ще трябва колегата "charlie" да ме черпи бира , за да ви отсрами П.П.Не зная къде е походящото място за пускането на тази тема и затова я пускам тук Моля, ако модераторите сметнат за нужно, да я преместят
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Гонка: "Bravo HGT" vs. "Alfa 145 QV"!!!
Collapse
X
-
Хммм, май ше черпа бира - не ме е яд за бирата де, ма поне да ги бехме сборили, така дет се вика ше ни е по-сладка бирата, щото ше е заработена"Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Коментар
-
Хохохооо На бързо да ви кажа, какво се случи, преди около два часа - нареждат се на старта, мойто бившо "Bravo HGT" (С 0022...) което казвахте, че най-много върви от всичките до него се нарежда "145 1.6" 120к.с. с чип, спортен въздушен филтър, спортно гърне... (около 140к.с.), а забележете, ЗАД БРАВОТО (да, точно така, в колона зад него) застава "145 QV" При вклюването на трета предавка (не на края, а в началото на трета) и двете Алфи бяха с една кола пред Бравото Сами смятайте, кое, колко върви и коя кола, по колко дърпа на всяка предавка Аз спирам да говоря Скоро ще кача и клипчето П.П.Евала на пича с "Браво"-то, поговорихме си след гонката и toj си каза, че толкова си може колата, самия той призна, че няма шанс срещу "145 QV"
Коментар
-
Kuku написа:И Бравото (май) не е Само не разбрах, pugsy защо обърна от другата страна на булеварда а не дойде при нас - ние раздувахме до Бравотоex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар