Колеги моля за малко помощ значи приятелката ми е пипнала нещо и сега всички икони на работния плот са маркирани,а това я дразни изключително много аз се помъчих да й помогна но не успях моля ви дайте съвет.П.с. Операционната й с-ма е на Български.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Малко помощ за иконите върху работния плов
Collapse
X
-
Мисла че се сещам - в контрол панела, отиваш на Folder Options (Настройки на папка) - General виж дали отметката и е на Double-Click или е на Single. Предполагам под маркирани имаш в предвид точно че се отварят с единично кликване.Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
bubachko
БИНГОдай "пропертис" на Моят компютърпосле отиваш на advanced -> performance и слагаш тикче на предпоследния ред, предполагам, че трябва на БГ да е "покажи сенки под иконите на десктопа" или нещо от тоя род. Мисля, че това е проблема!П.С.: ОС или Софт на БГ - това е самоубийство, все едно пипвам комп за първи път! Особено ако преди това съм работил на същото на Енгл. Не ме разбирайте грешно, ама...
Коментар
-
Аз пък мразя да ми пише на ингилизки. Предпочитам всичко да ми е на БГ, доколкото е възможно. Все пак в изобретяването на компютъра е намесен и човек с българско потекло Досега не съм имал никакви проблеми в това отношение.Не че не говоря английски, даже напротив, ама като ида в кралството или в отвъд-океанските му бивши територии, може и да си пусна windows на техния език...То тва май е извън темата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар