Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

далавера....

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Re: Lukoil Petrol

Richard Burns написа:
    ...Само да вметна че разлика в газта и изобщо в горивата между Лукоил и Лукоил-Петрол няма.А и цената е 0.91 лв и на двете. Преди 30 минути заредих на бензионостанцията до София Ленд.
    Далече не навсякъде е така, колега. Веднага пример: Газ на Лукойл-Петрол в Ловеч - 0,97 лв. На най-близкия оригинален Лукойл преди Севлиево /само на 35 км/ вече е 0,91 лв.
    FIAT Idea 1.9 Multijet 2004 г.
    FIAT Tipo 1.4i.e. 1995 г. - предишен. Служи вярно над 9 години!

Коментар

Re: Lukoil Petrol

stivst написа:
      Далече не навсякъде е така, колега. Веднага пример: Газ на Лукойл-Петрол в Ловеч - 0,97 лв. На най-близкия оригинален Лукойл преди Севлиево /само на 35 км/ вече е 0,91 лв.
      ....ако става дума за бензиностанцията след голямото спускане преди Севлиево....остава в дясно.....там винаги горивата са с по-евтини......там беше третата контролна среща за Националната среща на Узана миналата година.....зареждал съм там, не е лошо горивото....

Коментар

някой знае ли сайта на бензиностанции ЕКО
        Fiat Bravo 1.8 GT

Коментар

ETO

Коментар

anko написа:
            някой знае ли сайта на бензиностанции ЕКО
            Humppa написа:
            Предполагам,че иде реч за гръцкото ЕКО - КИНИТРОН.Горивата наистина са им доста качествени!
            SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

тръгвам на път и да видя къде има техни бензиностанции. не съм сигурен дали този сайт се актуализира.
              Fiat Bravo 1.8 GT

Коментар

anko написа:
                тръгвам на път и да видя къде има техни бензиностанции. не съм сигурен дали този сайт се актуализира.
                Влез в най-близката бензиностанция на ЕКО и на касите имат едни безплатни брошурки/книжки с всичките им бензиностанции по градове и направления.
                Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
                --- в сърцето завинаги... ---
                Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp

Коментар

Sandeto написа:
                  anko написа:
                  Влез в най-близката бензиностанция на ЕКО и на касите имат едни безплатни брошурки/книжки с всичките им бензиностанции по градове и направления.
                  аз имам от тези малките карти, но ще се възползвам и от брошурите
                  Fiat Bravo 1.8 GT

Коментар

Working...
                  X