май късно се усещам, ама по-добре късно отколкото никога... "Лидерът на горива в България започва нова мащабната национална промоция от типа ,,Зареди гориво и спечели подарък
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
далавера....
Collapse
X
-
Аз вече се облажих от тази промоция на Монтанския Лукойл/Петрол! Друг е въпроса, че заредих 2х15 литра, но ми дадоха само един Сникърс.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Ganchev написа:не бих си пълнил колата с продуктите на петрол.......Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
pakumba написа:Ganchev написа:не бих си пълнил колата с продуктите на петрол.......
Коментар
-
pugsy написа:kiro_of_the_day написа:Аз вече се облажих от тази промоция на Монтанския Лукойл/Петрол! Друг е въпроса, че заредих 2х15 литра, но ми дадоха само един Сникърс.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
sachma написа:Абе не знам за вас, ама аз като заредя от Петрол и се гоня с трамваите само.Умолявам всички собственици на Audi между 1980-1995 да спрат незабавно с тия коледни маркучи под фаровете!!!
Коментар
-
Lukoil Petrol
Както не веднъж съм споменавал зареждам само на Петрол и Лукоил-Петрол, поради факта че съм със служебна транскарт и много рядко като свърши газта и няма наоколо точно Петрол или Лукоил-Петрол сипвам каквото има, най-често ОМВ.Колеги не знам дали поради факта че съм с газов инжекцион не усещам почти никаква разлика във вървежа на машината, разхода ми е винаги в рамките 12-13.5 в града и 8.5-10 извин града.А за промоцията - петрол доста често подаряват по нещо, помня наскоро даваха по една 0.5 литрова кока кола.Само да вметна че разлика в газта и изобщо в горивата между Лукоил и Лукоил-Петрол няма.А и цената е 0.91 лв и на двете. Преди 30 минути заредих на бензионостанцията до София Ленд. ПоздравиМ.К.Driving Marea Weekend 1.8 16 V on LPG
Коментар
-
Ganchev написа:Petrov написа:Ganchev написа:не бих си пълнил колата с продуктите на петрол.......
Коментар
-
Immortal написа:Ganchev написа:Petrov написа:Ganchev написа:не бих си пълнил колата с продуктите на петрол.......
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар