Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

далавера....

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

далавера....

май късно се усещам, ама по-добре късно отколкото никога... "Лидерът на горива в България започва нова мащабната национална промоция от типа ,,Зареди гориво и спечели подарък
    Fiat Punto 1.1-Синята птица
    Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
    Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

не бих си пълнил колата с продуктите на петрол.......

Коментар

Аз вече се облажих от тази промоция на Монтанския Лукойл/Петрол! Друг е въпроса, че заредих 2х15 литра, но ми дадоха само един Сникърс.
      VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
      VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
      VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
      VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
      Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Ganchev написа:
        абе не знам ама аз винаги пълня на различни места, където ми свърши там я пълня и досега не съм усетил разлика в горивата аз ли не съм така чувствителен към тях, количките ви ли са слабички не знам, ама където и да заредя все така си върви. говоря за газта, аз на бензин не карам, само паля. ако караме формули добре, да има разлика, ама ние караме 20 годишни каруци с по 100 коня ква разлика? така че промоцията си е гот
        Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
        Fiat Bravo'97 1,6 16v
        Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Ganchev написа:
          А от къде пълниш?

Коментар

pakumba написа:
            Ganchev написа:
            абе не знам ама аз винаги пълня на различни места, където ми свърши там я пълня и досега не съм усетил разлика в горивата аз ли не съм така чувствителен към тях, количките ви ли са слабички не знам, ама където и да заредя все така си върви. говоря за газта, аз на бензин не карам, само паля. ако караме формули добре, да има разлика, ама ние караме 20 годишни каруци с по 100 коня ква разлика? така че промоцията си е гот
            :D лично аз усещам разлика в бензина като подържа колата за 10-15 секунди в "лютеницата" с по гаден бензин почва да ми тъпче малкои аз зареждам където ми свърши ,единствено избягвам б-плюс,а нафтица само от петрол

Коментар

kiro_of_the_day написа:
              Аз вече се облажих от тази промоция на Монтанския Лукойл/Петрол! Друг е въпроса, че заредих 2х15 литра, но ми дадоха само един Сникърс.
              и за този дет ги дава трябва да има,онзи ден ходих до един приятел в петрол и беше награбил една кутия

Коментар

pugsy написа:
                kiro_of_the_day написа:
                и за този дет ги дава трябва да има,онзи ден ходих до един приятел в петрол и беше награбил една кутия
                Готина мацка беше касиерката - ама от Сникърси да не и порасне дупето...
                VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Абе не знам за вас, ама аз като заредя от Петрол и се гоня с трамваите само.
                  N.Y. State of Mind

Коментар

sachma написа:
                    Абе не знам за вас, ама аз като заредя от Петрол и се гоня с трамваите само.
                    абе не знам, аз от ОМВ си зареждам най-често...може би истината е, че навсякъде правят далавери две седмици след отварянето на бензиностанцията...и тва ЕКО на бул. България като го отвориха хубав бензин...сега...
                    Умолявам всички собственици на Audi между 1980-1995 да спрат незабавно с тия коледни маркучи под фаровете!!!

Коментар

Petrov написа:
                      Ganchev написа:
                      А от къде пълниш?
                      Омв и Лукойл

Коментар

Lukoil Petrol

Както не веднъж съм споменавал зареждам само на Петрол и Лукоил-Петрол, поради факта че съм със служебна транскарт и много рядко като свърши газта и няма наоколо точно Петрол или Лукоил-Петрол сипвам каквото има, най-често ОМВ.Колеги не знам дали поради факта че съм с газов инжекцион не усещам почти никаква разлика във вървежа на машината, разхода ми е винаги в рамките 12-13.5 в града и 8.5-10 извин града.А за промоцията - петрол доста често подаряват по нещо, помня наскоро даваха по една 0.5 литрова кока кола.Само да вметна че разлика в газта и изобщо в горивата между Лукоил и Лукоил-Петрол няма.А и цената е 0.91 лв и на двете. Преди 30 минути заредих на бензионостанцията до София Ленд. ПоздравиМ.К.
                        Driving Marea Weekend 1.8 16 V on LPG

Коментар

Ganchev написа:
                          Petrov написа:
                          Ganchev написа:
                          А от къде пълниш?
                          Омв и Лукойл
                          Значи все пак от Петрол Всички бензиностанции в България зареждат горива от Лукойл, вкл. Петрол.Единствено по-марковите горива на Shell, OMV и Eko уж ги внасят, ама и там не се знае. Говоря за 100 октановите горива и алпийския дизел.Въпреки това, аз гледам да зареждам предимно на OMV или Лукойл.

Коментар

Immortal написа:
                            Ganchev написа:
                            Petrov написа:
                            Ganchev написа:
                            А от къде пълниш?
                            Омв и Лукойл
                            Значи все пак от Петрол Всички бензиностанции в България зареждат горива от Лукойл, вкл. Петрол.Единствено по-марковите горива на Shell, OMV и Eko уж ги внасят, ама и там не се знае. Говоря за 100 октановите горива и алпийския дизел.Въпреки това, аз гледам да зареждам предимно на OMV или Лукойл.
                            хех не знаех това вече ще го имам в предвид

Коментар

Те и да искат - няма откъде другаде - в БГ има само една рафинерия за бензин - Лукойл Нефтохим Бургас. Ако си мислите че от румънската в Констанца ще е по-евтино...

Коментар

Working...
                              X