Имам си пред блока едно старо пежо, което пострада доста преди време. Канех се да го оправям (и все още не съм се отказал) защото купето му е поцинковано и в добро състояние. Да, ама общината е решила да разкара старите коли и са ми лепнали бележка да я махам, щото щели те да я вдигнат.Както аз ги виждам вариантите са няколко, но просто не знам откъде да започна... Та затова давайте идеи...1. Мога ли да си платя на общината едно паркомясто и да ме оставят на мира?2. Някой да знае да се дава гараж под наем в Гагарин?3. Направо може да си сложа един ламаринен гараж, ако не е безкрайно скъпо.4. Ако реша да я транспортирам на село, където има гараж, колко ще ми струва транспорта? Някакви телефони на фирми, които извършват подобни услуги? Колата няма преден мост в момента и ще трябва специално ремарке...5. Автоморга също е решение в краен случай, но звъннах на една, две но май не я искат много.6. ...някакви други идеи...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Имам проблем и търся съвет.
Collapse
X
-
johnfound написа:Не ми се иска да я давам за 150лв. Някой да знае фирма в Пловдив, дето да я транспортира на 35км с колесар?Между другото имам членска карта за пътна помощ на СБА. Дали не мога да хвана тях?Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
pugsy написа:ако колата е в движение (не е спирана) има технически,гражданска и данък немогат да ти я вдигнатFiat Ritmo 105TC
1600cc 105к.с.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар