Някой да си е купувал турски хладилник?CROWN, NEO, ALASKA, нещо евтино и с добри характеристики?Впечатления?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Някой да си е купувал турски хладилник?
Collapse
X
-
Марковите като гледам как се правят само в Китай...Турците са по добри според мен.Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
Мен ме притеснява че е турски, заради качеството.Иначе гаранцията на италианските и турските е еднаква, и обемите и характеристиките,но едното е 350лв а другото е 500. Има разлика.Днес ще взема да питам един познат техник, да видя какво ще каже.Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
Само Gorenje не се набутвайте да си купувате. Един приятел се подлъга, нали уж с два компресора... на втория месец му потече ръжда от емблемата на Gorenje на вратата. След още няколко месеца - ръжда отвсякъде, а хладилника е инокс! Аз съм с Whirlpool, модела не го знам, с един син дисплей е на вратата, но хладилника е пИрфектен Комшията има 2 метров фризер ВЕКО и го взе за 200лв втора употреба, вече 5 години не е мръднал.Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
И аз съм с ВЕКО от 10г. Никакви ядове до сега. Единствения му недостатък е, че не може да се обръща посоката на отваряне на вратите и като правех разместване в кухнята ми създаде ядове да измисля къде да го сложа така, че да е удобно за ползване.Като си купуваш хладилник, гледай и фризерната част да е саморазмразяваща се, че понякога лепнат етикет "антифрост", ама само на хладилната част, а на фризерната - тц.Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
--- в сърцето завинаги... ---
Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp
Коментар
-
idm написа:Технополис един от консултантите там ми каза земи си Беко поне е оригинално! ..Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
spark написа:Само Gorenje не се набутвайте да си купувате. Един приятел се подлъга, нали уж с два компресора... на втория месец му потече ръжда от емблемата на Gorenje на вратата. След още няколко месеца - ръжда отвсякъде, а хладилника е инокс!Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар