И аз съм на Горение в къщи, единствения проблем е че вътре се запушва едно отворче през което се събира конденза и протича вътре. Отпувшва се с клечка за уши. Доволен съм и от него и от фурната и от котлоните.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Някой да си е купувал турски хладилник?
Collapse
X
-
Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
-
Колеги,дайте една връзка в Пловдив.В завода на Лиебхер дават(ха) на всеки служител по 1 "дефектен" хладилник на 3 месеца за 250 лева,а лиебхер не АЕГ,БОШ,и другите евтини марки!Нещо което аз лично бих гледал при покупка на хладилник е енергийният клас!Препоръчително е да е А,а компресорите да са по възможност ДАНФУС ( мисля,че така е марката)Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
dudulia написа:Колеги,дайте една връзка в Пловдив.В завода на Лиебхер дават(ха) на всеки служител по 1 "дефектен" хладилник на 3 месеца за 250 лева,а лиебхер не АЕГ,БОШ,и другите евтини марки!Нещо което аз лично бих гледал при покупка на хладилник е енергийният клас!Препоръчително е да е А,а компресорите да са по възможност ДАНФУС ( мисля,че така е марката)Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
GTipo написа:Мене яко ме объркаха тия класове. Точно за това и пиша.Излиза че някои хладилници са B клас ако са над 1kw на 24чДруги пък ги пишат 380kw на година, което пък било клас А, на мен ми излиза повече от 1kw на 24чТези старите мразове не са ли 1kw на 24ч?!? То ще излезне че са клас А ! Поне за мен - това не може да бъде!Трябва ли да вярвам на това?Мога да ви кажа че един хладилник е основния консуматор на енергията в къщи. Освен лампите, които съм сменил с енергоспестяващи. Като дигат цената на тока - трябва да реагираме!
Коментар
-
dudulia написа:Колеги,дайте една връзка в Пловдив.В завода на Лиебхер дават(ха) на всеки служител по 1 "дефектен" хладилник на 3 месеца за 250 лева,а лиебхер не АЕГ,БОШ,и другите евтини марки!Нещо което аз лично бих гледал при покупка на хладилник е енергийният клас!Препоръчително е да е А,а компресорите да са по възможност ДАНФУС ( мисля,че така е марката)
Коментар
-
Ами това е една от най-добрите марки за хладилни компресори.Щом е с такива аз лично не бих се поколебал да взема Горенйе.Относно харча по 1кВ на ден,то това е смешно,защото хладилника харчи различно през сезоните,а и според начина на употреба.При всички случай е добре да се купи по-скъп хладилник,но клас А с тази цена на тока!В Германия хладилници клас А са значително по-скъпи от клас Б-Д и явно има защо!Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар